Βγήκατε για να ''υπηρετήσετε'' τα σωματεία, το ξεχάσατε γρήγορα!

19/03/2018 22:39726Απόψεις
Ετικέτες: ΑπόψειςΣτάθης Νικολούζος
tatoo

 

Τα πρωταθλήματα….

Η φετινή αγωνιστική σεζόν η πρώτη της διοίκησης Γιώργου  Καραμπέτσου συνοδεύτηκε με 9 αποχωρήσεις ομάδων από τα πρωταθλήματα, ενώ οι ομάδες που συμμετείχαν απόλαυσαν πρωταθλήματα των τεσσάρων και πέντε μηνών.

 Του Στάθη Νικολούζου 

Τέλος Μαρτίου το 80% των ομάδων θα έχουν τελειώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και θα περιμένουν τον Οκτώβριο για να αρχίσουν τα νέα πρωταθλήματα! 

Βέβαια οι ''Σοφοί'' της ΕΟΠΕ σκέφτηκαν να τα μικρύνουν ακόμα περισσότερο τα πρωταθλήματα και δεν δίστασε ο Καραμπέτσος στην ''φιλική κουβέντα'' που είχε με ''φιλικούς δημοσιογράφους'' στην Σαντορίνη  να μιλήσει για πρωταθλήματα στην Α1 γυναικών  και στην  pre league με 10 ομάδες από την σεζόν 2019-2020.

Δηλαδή οι ''σοφοί'' της ΕΟΠΕ αποφάσισαν να πέφτουν 4 ομάδες από την Α1 γυναικών και 6 από την PRE LEAGUE.   

Ναι καλά διαβάσατε υπάρχουν ''μυαλά'' μέσα στην ΕΟΠΕ που για να δικαιολογήσουν τον μισθό τους εισηγούνται την ουσιαστική διάλυση των συλλόγων που είναι στις δύο μεγαλύτερες κατηγορίες γυναικών!  Ένα γεγονός που θα έχει άμεσες επιπτώσεις και στις υπόλοιπες κατηγορίες! 

Την αγωνιστική σεζόν 2018-2019 περισσότερες από 40 αθλήτριες και σχεδόν τα 3/4  της Εθνικής Νεανίδων θα αναχωρήσουν για την Αμερική

Αριθμός υπερβολικά μεγάλος για να καλυφθεί και αυτό θα οδηγήσει στην αύξηση των αμοιβών των αθλητριών αφού σχεδόν όλες αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες.

 Παράμετρος που δεν έχει λάβει υπ όψιν του κανένας ''σοφός'' της ΕΟΠΕ ή απλά δεν τους ενδιαφέρει.

Την ίδια στιγμή η Διοίκηση Καραμπέτσου αθέτησε την προεκλογική της εξαγγελία για μείωση των παραβόλων (αλήθεια που βασίζονται αυτά τα χαράτσια;) αυξάνοντας πολλά από αυτά! 

Θεωρώ ότι η πρόθεση της διοίκησης είναι να μην γίνει κακό στα σωματεία αλλά η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια

Αλλά ας δούμε ποιοι απαρτίζουν την εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΠΕ που αποφασίζει για όλα αυτά :

Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος (Δεν είναι ενεργός παράγοντας σε κανένα σωματείο)

Α' αντιπρόεδρος Παναγιώτης Αντωνόπουλος (τον οδήγησαν σε έξοδο από την ΕΑΠ )

Β' αντιπρόεδρος Λευτέρης Κογκαλίδης (Ασχολείται μόνο με τμήμα vintage

Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής (Παράγοντας σε τοπική οικογενειακή ομάδα

Ειδικός Γραμματέας Άγγελος Κυριακίδης (Ενεργός παράγοντας σε αντρική  ομάδα - Αναρωτιόμαστε πως δέχεται πολλές από τις αποφάσεις αυτές

Ταμίας Τάκης Καβαλιεράκης (Δεν είναι ενεργός παράγοντας σε κανένα σωματείο)

Είναι άνθρωποι  που έχουν υπηρετήσει το άθλημα της πετοσφαίρισης από διάφορα πόστα  αλλά σχεδόν κανένας δεν έχει υπηρετήσει στην διοίκηση ομάδας στην Α1 γυναικών ή στην pre league… ούτε καν στην Α2 γυναικών! 

Για να μπορούν να γνωρίζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία ώστε να ψάξουν  για να δώσουν λύσεις.

Βέβαια η φωτογραφία που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο είναι του δημοσιογράφου  Παναγιώτη Αντωνόπουλου και δεν έχει καμία σχέση με τον Αντιπρόεδρο. Βέβαια μακάρι να είχαν  τις ίδιες διαπιστώσεις !

Γραφείο Τύπου 

Βέβαια άλλα υποσχόταν ο Γιώργος Καραμπέτσος με την πρόσληψη των Λώλη και Πρίντεζη στο γραφείο τύπου της ομοσπονδίας … 

Ακόμα περιμένουμε να δούμε τις εκπομπές που είχαν υποσχεθεί για το γυναικείο βόλεϊ! 

Ακόμα και στις ιντερνετικές εκπομπές που βγάζουν από την NOVA το πεδίο της ασχολίας τους είναι το πρωτάθλημα της volleyleague αντρών κατά κύριο λόγο και τα δευτερεύον οι Εθνικές ομάδες. 

Ο ι δύο δημοσιογράφοι έχουν μετατραπεί στους φανατικότερους υποστηρικτές του Γιώργου Καραμπέτσου τιμώντας τον άνθρωπο που τους έδωσε μεροκάματο! 

Η Σύγκριση όμως των δύο γραφείων τύπων της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ είναι η ημέρα με την Νύχτα. Βλέπετε ο Κώστας Ασημακόπουλος μπορεί να τρέχει μόνος του το γραφείο της ΕΣΑΠ αλλά αφιερώνει ατελείωτες ώρες στην δουλειά του ειδικά τα Σαββατοκύριακα που είναι τα πρωταθλήματα σε αντίθεση με το γραφείο τύπου της ΕΟΠΕ που το Σαββατοκύριακο οι δημοσιογράφοι απασχολούνται στις άλλες εργασίες τους! 

Έτσι ονειρευτήκαμε το βόλει ; 

Να υπάρχει για να είναι πάρεργο για κάποιους  ''φωτεινούς  παντογνώστες'';

Τηλεόραση 

Το ανέκδοτο της χρονιάς… Για να έχεις τηλεόραση κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί σοβαρά! 

Χορηγοί πρωταθλημάτων 

Προτιμάει να βρει χορηγία για τις Εθνικές ομάδες το beach volley ακόμα και για το snow volley αλλά όχι για τα πρωταθλήματα αφού εκεί θα έχουν λόγο και οι ομάδες. 

Κύριοι βγήκατε για να υπηρετήσετε τα σωματεία, το ξεχάσατε γρήγορα! 

ΥΓ. Και ας μην ξεχνάμε έχει γενική συνέλευση το Σάββατο… η συμμετοχή είναι η λύση στα προβλήματα… 


Σχετικά Άρθρα