Βασίλης Θεοδωρόπουλος:«Δεν είχαμε τον έλεγχο σε κάποια σημεία, συνεχίζουμε δυνατά»

28/11/2017 22:181251Α2 Ανδρών 2017/2018
Vaat
Ετικέτες: Πανιώνιος Γ.Σ.ΣΒασίλης Θεοδωρόπουλοςα2 ανδρώνΟΦΗ
be a maverick

Την ήττα γνώρισε το Βόλεϊ ανδρών του Πανιωνίου στο κλειστό της Αρτάκης, σε ένα πραγματικό ντέρμπι, αφού το παιχνίδι τα είχε όλα, με κάποια διαιτητικά λάθη σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού, με την νικήτρια ομάδα του ΟΦΗ όμως να είναι πιο ψύχραιμη στα σημεία.

Ο προπονητής ,Βασίλης Θεοδωρόπουλος, και οι παίκτες του Ιστορικού, Θεόδωρος Μπεκιάρης και Τάσος Καρακίτσος μίλησαν αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:

"Ήμασταν πολύ κοντά, αλλά συνήθως στο τέλος του σετ δεν μπορούσαμε. Στο τελευταίο σετ προσπαθήσαμε να το μαζέψουμε αλλά δεν καταφέραμε να αδράξουμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Δεν πιστεύω ότι τα ένα δύο διαιτητικά λάθη έγιναν από δόλο, ούτε ήταν αυτά που μας στοίχησαν το παιχνίδι. Αυτός είναι ο αθλητισμός, εμείς συνεχίζουμε δυνατά, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα".

Θεόδωρος Μπεκιάρης:

"Ήταν μια ευκαιρία να παίξουμε καλύτερα, αλλά η αντίπαλη ομάδα ήταν πιο συγκεντρωμένη σε κάποιες φάσεις. Πιστεύω όμως ότι σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα και σε γενικές γραμμές παίξαμε καλό Βόλεϊ"

Τάσος Καρακίτσος:

"Παίξαμε καλό παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν είχαμε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού τον έλεγχο και αυτό μας στοίχισε. Όμως συνεχίζουμε δυνατά, γιατί το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και παλεύουμε για το καλύτερο".

Πηγή:panionianea.gr

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα