Βαρεθήκαμε … τα ''δελτία τύπου'' και … Επιστρέψαμε!

05/01/2022 12:37713Απόψεις
Ετικέτες:
be a maverick

Ύστερα από απουσία Ενός χρόνου επιστρέψαμε αφού διαπιστώσαμε ότι το κενό που υπάρχει στην ενημέρωση του χώρου είναι τεράστιο! 
Όχι δεν γίναμε δημοσιογράφοι αλλά δυστυχώς λείπουν οι δημόσιες απόψεις και η κριτική στον χώρο, πολύ εύκολα θα πει κάποιος την άποψη του στην παρέα του αλλά σπάνια δημόσια! 
Βαρεθήκαμε τα δελτία τύπου – γέμισαν και οι μπαταρίες μας – και είμαστε έτοιμοι να επανέλθουμε καταγράφοντας τις απόψεις μας χωρίς δεσμεύσεις και ''σκιές''! 
Αντιλαμβανόμαστε ότι ο χώρος είναι μικρός και δύσκολα γράφεις στραβά για φίλους και γνωστούς αλλά εμείς το έχουμε ξανακάνει! 

Καλό είναι να ξεκαθαρίζουμε την θέση μας και ενημερώνουμε φίλους και μη ότι δεν θα αναρτούμε δελτία τύπου των ομάδων ΕΚΤΌΣ αν είναι μια είδηση που μας ενδιαφέρει και πάντα συνοδευόμενη με την απαιτούμενη κριτική! 
Θα φιλοξενούμε απόψεις ανθρώπων του χώρου και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα δώσουμε στην κοινότητα του βόλει την διαφορετική άποψη! 
Θα γράφουμε αυτά που λέγονται ''πίσω από τις πόρτες'' αλλά και αυτά που λέγονται στα πηγαδάκια! Θα γράφουμε παραμυθάκια όπως το jacuzzi αλλά και για άλλα Πολλά!
Χαρούμενο το 2022!

ΥΓ. Στο πρώτη ανάρτηση θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας για ένα πρόσωπο που πολλές φορές διαφωνήσαμε βρεθήκαμε αντίπαλοι σε εκλογικές αναμετρήσεις της ομοσπονδίας αλλά σεβόμασταν πάντα γιατί δεν φοβόταν να εκφράσει δημόσια την άποψη του, τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Κώστα Πάντζιου
Καλό ταξίδι Κώστα! 


Σχετικά Άρθρα