Το ΔΣ θα αποφασίσει ποιος θα προκριθεί στο φάιναλ 4 του League Cup

24/10/2017 00:11378Λιγκ Καπ Λιγκ Καπ Ανδρών ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ
Ετικέτες: ΕΣΑΠLeague Cup
be a maverick

Κι όμως η διοίκηση της ΕΣΑΠ φροντίζει συνεχώς να αποδεικνύει ότι το «ποτέ μη λες ποτέ» έχει προκύψει για περιπτώσεις σαν και τη δική της.

Μετά το περσινό φιάσκο με το Final 4 του λιγκ καπ στην Κύπρο που διαφημίζονταν επί μήνες και τελικά δεν έγινε ποτέ, φέτος η διοργάνωση, που αντί να παίζει το ρόλο της ‘παρουσίασης’ του πρωταθλήματος έχει εξελιχθεί σε ένα ανεπίσημο τουρνουά –πανηγυράκι, προχώρησε ένα βήμα παρακάτω.
Σήμερα λοιπόν οι Συριανοί κατέθεσαν αίτημα-ένσταση με το οποίο αναφέρουν ότι υπάρχει ασάφεια στη διατύπωση της προκήρυξης και ως εκ τούτου θεωρούν ότι αυτοί πρέπει να πάρουν την πρόκριση.

Η πραγματικότητα λέει ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο Φοίνικας δεν πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο, έχοντας κάνει δύο νίκες (ενώ ο Ηρακλής Χαλκίδας είχε μία νίκη, μία ήττα), ωστόσο την προκήρυξη την έχει φτιάξει η ΕΣΑΠ, την έχουν αποδεχθεί τα σωματεία και ουδείς διαμαρτυρήθηκε για  "ασάφεια".

Κι αν ακόμη ισχύει η πληροφορία ότι η προκήρυξη εστάλη την Παρασκευή (ημέρα που ξεκίνησε το τουρνουά) και χρησιμοποιείται ως δικαιολογία, ας φρόντιζαν να το διαρρεύσουν πριν ξεκινήσουν οι αγώνες κι όχι όταν άρχισαν να στραβώνουν τα αποτελέσματα.

Βέβαια για την ΕΣΑΠ όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα κι έτσι η διοργανώτρια εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Κατόπιν σχετικού αιτήματος του σωματείου του Φοίνικα Σύρου σχετικά με την ισοβαθμία στην πρώτη θέση στη βαθμολογία του Δ΄ ομίλου της Α΄φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που διοργανώθηκε στη Σύρο η ΕΣΑΠ ανακοινώνει τα εξής:

Λόγω ασάφειας αναφορικά με την περίπτωση ισοβαθμίας στην πρώτη θέση όπως είναι διατυπωμένη στην προκήρυξη της διοργάνωσης το ζήτημα θα κριθεί – όπως άλλωστε προβλέπει και η ίδια η προκήρυξη – από το Δ.Σ. κατόπιν σχετικής γνωμάτευσης του νομικού συμβούλου της διοργανώτριας. Η απόφαση θα ληφθεί δια περιφοράς και θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη 24 Οκτωβρίου».

Πηγή:sportsfeed.gr


Σχετικά Άρθρα