Απίστευτο θρίλερ για Μεσσηνιακό και Ηρακλή Κηφισιάς! (φωτό)

12/03/2017 17:031458Α2 Γυναικών 2016/2017 Α’ Όμιλος (1ος Υπο-όμιλος)
Ετικέτες: ΜεσσηνιακόςΗΡΑΚΛΗΣ ΚηφισιάςΓεωργία Σουρήα2 γυναικών
be a maverick

Την ώρα που ο περισσότερος κόσμος ήταν σε κάποιο γειτονικό μπαρακι για ένα ποτό, οι παίκτριες του Ηρακλής Κηφισιάς και  του Μεσσηνιακού ζούσαν ένα απίστευτο θρίλερ για την 15η αγωνιστική της Α1 υποομίλου της Α2 γυναικών.

Το πρόβλημα του υποσταθμού της ΔΕΗ στο Ζηρίνειο οπου ήταν η αιτία να πάει στους Αγ. Θεοδώρους το Κηφισιά-Ορεστιάδα για την Α1 ανδρών, υποχρέωσε τις δύο ομάδες, να μετακινηθούν στο κλειστό της Νίκης Αμαρουσίου όπου ένας αγώνας κορασίδων, έκανε τις δύο ομάδες να ξεκινήσουν τελικά τον πολύπαθο αγώνα στις 23.15 του Σαββάτου, και να ολοκληρώσουν το ματς στις 1.10 ξημερώματα της  Κυριακής! 

Χαρακτηριστική εναι η ανάρτηση του  Μεσσηνιακού που περιγραφει την εφιαλτική περιπέτεια απο το Ζηρίνειο στο Μαρούσι και το παρασκήνιο διεξαγωγής του αγώνα:

« Ο χθεσινός (και σημερινός) αγώνας Βόλεϊ της Ομάδος μας, προγραμματισμένος για τις 8μμ στο κλειστό του Ζηρίνειου Κηφισιάς, υπήρξε μια ακόμη αφορμή να επιβεβαιωθεί το ότι ο ωχαδερφισμός των νεοελλήνων δεν έχει τέλος και, στην περίπτωσή μας, υποχρέωσε την διεξαγωγή ενός αγώνα βόλεϊ Γυναικών να γίνει 23.15μμ-1.10πμ (στο τέλος του αγώνα αντί για "καληνύχτα" που συνήθως λέμε, είπαμε "καλημέρα").

Όπως μάθαμε το πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση του κλειστού γηπέδου, στο οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί ο αγώνα της Ομάδος μας με την πρωτοπόρο του Υποομίλου μας Ηρακλή Κηφισιάς, διαπιστώθηκε από τις πρωινές ώρες της χθες. Από τους υπεύθυνους του σταδίου ειδοποιήθηκε η ΔΕΗ η οποία έλεγξε το δίκτυο της και τους ενημέρωσε πως το πρόβλημα δεν προέρχεται από την περιοχή ευθύνης της.

 Όλος ο χώρος των εγκαταστάσεων του Ζηρίνειου έχει δοθεί σε ιδιώτη για την συντήρηση των ηλεκτρικών, ο οποίος, από ότι φάνηκε, ή δεν ενδιαφέρθηκε για το πρόβλημα ή δεν βρήκε λύση. Σημασία έχει πως η αποστολή της Ομάδος μας έφθασε στο γήπεδο στις 18.30 και τότε πληροφορηθήκαμε πως λόγω του προβλήματος, επρόκειτο να αποφασιστεί αναβολή του αγώνα.

Διαμαρτυρηθήκαμε για όλα όσα μάθαμε διότι είχαμε ξεκινήσει τον πηγαιμό μας στην Αθήνα από τις 13.00 το μεσημέρι.Οι υπεύθυνοι του Συλλόγου του Ηρακλή Κηφισιάς, συμμεριζόμενοι την θέση μας και μην μπορώντας να λύσουν το πρόβλημα αφού ήταν στην ευθύνη των υπευθύνων του σταδίου, και με την σύμφωνη γνώμη της ΕΟΠΕ και των διαιτητών, προσπάθησαν να βρουν ένα άλλο γήπεδο ώστε να γίνει ο αγώνας.

Πράγματι βρέθηκε το γήπεδο της Νίκης Αμαρουσίου και μετακινηθήκαμε εκεί για να παίξουμε. Όμως εκεί βρεθήκαμε προ εκπλήξεως διότι επρόκειτο να διεξαχθεί αγώνας βόλεϊ κορασίδων τοπικού πρωταθλήματος.
 

Ο αγώνας αυτός ολοκληρώθηκε στις 22.40, ξεκινήσαν το ζέσταμα οι αθλήτριές μας στις 11.45, ο αγώνας άρχισε στις 23.15 και ολοκληρώθηκε 1.10 το πρωί, φύγαμε από το γήπεδο στις 1.40 και φτάσαμε στην Καλαμάτα στις 5.30.
 

Η αναλυτική, και ίσως κουραστική, περιγραφή του πρωτοφανούς στα ιδιαίτερα περιστατικά και στα χρονικά των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών του ελληνικού βόλεϊ, έγινε όχι για να δικαιολογηθεί η έντιμη ήττα που υπέστη η Ομάδα μας, αλλά για να γνωστοποιηθεί ένα ακόμα περιστατικό της αβελτηρίας, που φωλιασμένη πια στο DNA πολλών νεοελλήνων κρατάει την κοινωνία μας σε τέλμα και, εν προκειμένω, οδηγεί την Ομάδα μας στην εξουθένωση.

Για την ιστορία το αποτέλεσμα του αγώνα Ηρακλής Κηφισιάς-Μεσσηνιακός ΓΣ 1888 ήταν 3-1 (25-21, 25-19, 24-26, 25-19)

Στην αποστολή ήταν οι Σουρή, Σκλήρη, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Χάσκου, Δεδούση, Πασσιά, Σαμπάτη, Μπεσή, Ζερίτη, Χειλαδάκη, Παυλέα, Καραγιάννη.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Τσίτσικα και της κ, Κανδλή.Άριστη η φιλοξενία των υπευθύνων του Ηρακλή Κηφισίας που κατέβαλαν ιδιαίτερες προσπάθειες για να λυθεί το πρόβλημα της διεξαγωγής του αγώνα και αποφυγή της αναβολής του.

Ευχαριστούμε τους φίλους της Ομάδος που ήρθαν στο γήπεδο να μας υποστηρίξουν και παρέμειναν μέχρι το τέλος, όπως και αυτούς που από την Καλαμάτα επικοινώνησαν μαζί μας για να μας ενισχύσουν.

Το ερχόμενο Σάββατο 18/3/2017 στις 6μμ η Ομάδα μας αγωνίζεται στο Κλειστό της Παραλίας με την ισχυρή ομάδα των Βριλησσίων που έχει τους ίδιους στόχους με μας.

Οι καλαματιανοί φίλαθλοι καλούνται να την στηρίξουν διότι αν κερδηθούν 3 νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια, μεγαλώνουν οι πιθανότητες να καταλάβει μια από τις προνομιούχες θέσεις της ανόδου. Και τότε θα είναι η μοναδική Ομάδα του Νομού μας που, αναλογικά με τα άλλα αθλήματα, θα βρίσκεται στην υψηλότερη κατηγορία»

Σχετικά Άρθρα