Θρίλερ με τον Ηρακλής Κηφισιάς

01/09/2017 01:572513Α1 volley league Γυναικών
Ετικέτες: Νίκο Χουτουμάδη
be a maverick

Η ομάδα των βορείων προαστίων ύστερα από το πρόβλημα που προέκυψε με το χορηγό περνάει δύσκολες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του volleyland,   το διοικητικό συμβούλιο που διεξήχθη  την Τρίτη  το απόγευμα πήρε απόφαση να μην στηριχθεί η γυναικεία ομάδα από τα έσοδα των ακαδημιών και αν δεν βρεί άλλους πόρους να μην κατέβει στο πρωτάθλημα.
Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία και είναι βέβαιο ότι αν πραγματοποιηθεί θα μιλάμε για την διάλυση της Α1 γυναικών, της βιτρίνας του γυναικείου βόλεϊ.
Οι γονείς που απαρτίζουν το μεγαλύτερο μέρος του διοικητικού συμβουλίου μάλλον ενδιαφέρονται περισσότερο  για τα μόρια παρά για το αύριο  του συλλόγου.
Ο Ηρακλής αν δεν κατέβει την φετινή χρονιά το επόμενο έτος θα αγωνιστεί στην pre league αφού πρώτα πληρώσει πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ.
Τις τελευταίες στιγμές γίνεται προσπάθεια και επαφές με επιχειρηματίες και την δημοτική αρχή από τον Νίκο Χουτουμάδη για να εξασφαλιστεί ένα ποσό της τάξεως των 45.000 ευρώ που θα του επιτρέψει στον σύλλογο  να έχει μια αξιόλογη παρουσία στην Α1.

 


Σχετικά Άρθρα