Θετικός σε αντι-ντόπινγκ κοντρόλ ο Μουρίλο

11/05/2017 19:26544Πρωταθλήματα Ανδρών - Διεθνή
Ετικέτες: ΣεσίΜουρίλο
be a maverick

Θετικό αποδείχθηκε το πρώτο τεστ αντι-ντόπινγκ κοντρόλ που έγινε στον παίκτη της Σεσί και πρώην μέλος της εθνικής Βραζιλίας, Μουρίλο, που πλέον περιμένει και τα αποτελέσματα του δεύτερου για να δει πως θα λυθεί το θέμα...

Στο αίμα του Βραζιλιάνου διεθνή εντοπίστηκε ποσότητα φουροσεμίδης, διουρητικής ουσίας που βοηθά στην άμεση απώλεια βάρους αλλά και στο να αποκρυφτούν άλλες παράνομες ουσίες.

Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο επί του θέματος μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και του δεύτερου τεστ, κάτι που αναμένεται εντός των ερχόμενων ημερών. Την διαδικασία κίνησε -φυσικά- η FIVB, με τον σύλλογο να αναφέρει λιτά αναφορικά με την σοβαρή είδηση:

«Πιστεύουμε στον Μουρίλο, είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Πρέπει να περιμένουμε και για τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος για να καταλάβουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Ο σύλλογος παρακολουθεί στενά την υπόθεση και θα στηρίξει τον αθλητή τον οποίο εμπιστεύεται».

Για την ιστορία, όταν ο επίσης Βραζιλιάνος (σ.σ συγκρίνουν τις δύο περιπτώσεις τα Μέσα της χώρας) κολυμβητής Σέζαρ Σιέλο βρέθηκε θετικός στην ίδια ακριβώς ουσία, έμεινε εκτός πισινών για πέντε μήνες.

Γιώργος Σιάφας


Σχετικά Άρθρα