Θέτις Βούλας: Ξεκίνησαν οι εγγραφές και οι προπονήσεις στις Ακαδημίες

07/09/2017 12:34696Pre League Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές
Ετικέτες: Α.Σ.ΠΕ. Θέτις Βούλας
be a maverick

 Κάλεσμα στα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το βόλεϊ, έκανε ο Α.Σ.ΠΕ. Θέτις Βούλας. Η ομάδα των νοτίων προαστίων με  ανακοίνωση της επισημαίνει, ότι οι ακαδημίες του συλλόγου ξεκίνησαν κάτω από την επίβλεψη σπουδαίων προπονητών  που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο άθλημα ως παίκτες, όπως και οι εγγραφές.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θέτιδας:

«Μια ακόμη σεζόν ξεκίνησε για τις ακαδημίες του συλλόγου μας, καθώς διανύουμε την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων.

Όπως κάθε χρόνο από την ίδρυση του ο Α.Σ.ΠΕ. Θέτις Βούλας, ρίχνει το κύριο βάρος του στα τμήματα υποδομών, με την σωστή οργάνωση τους και το εξειδικευμένο προπονητικό τιμ.

Και την  εφετινή χρονιά στον σύλλογο μας θα βρίσκονται προπονητές εξειδικευμένοι με εμπειρία ετών στον τομέα των υποδομών, όπως ο Τάσος Τεντζέρης, ο Βασίλης Βλαχονικολός, ο Δημήτρης Στάθης, ο Σωτήρης Αντωνίου, ο Δημήτρης Γκίκας και η Ρούλα Πραγκαλούδη.

Στόχος μας είναι τα παιδιά να χαρούν το παιχνίδι, να γυμναστούν, να μάθουν σωστά το άθλημα μας και μελλοντικά να επανδρώσουν τη γυναικεία μας ομάδα .

Επιθυμούμε να έχουν το καλύτερο περιβάλλον, τους καλύτερους προπονητές και το ιδανικότερο πλάνο προπόνησης, αλλά ως κύριο μέλημα μας είναι να βγουν στην κοινωνία υγιής και να τα κρατήσουμε κάτω από την σκέπη του αθλητισμού.

Για την εγγραφή σας στις ακαδημίες μας:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-8994484

e-mail: aspethetis@gmail.com
Λυκούργου & Ξενοφώντος, Βούλα

Ώρες εγγραφών από 1/9: 16:30-20:30 (Δευτέρα - Παρασκευή)

10:00-15:00 (Σάββατο - Κυριακή)»

 


Σχετικά Άρθρα