Τέλος ο Σπύρος Γκολίτσης από τον Ηρακλή Χαλκίδας!

01/07/2018 13:04806Ηρακλής Χαλκίδας
Ετικέτες: Σπύρος ΓκολίτσηςΗρακλής Χαλκίδας
be a maverick

Μετά από τρία χρόνια στον Ηρακλή Χαλκίδας ο Σπύρος Γκολίτσης κλείνει οριστικά το κεφάλαιο της συνεργασίας του με την ομάδα της Εύβοιας και ετοιμάζεται για άλλες… πολιτείες.
Ηταν κοινό μυστικό πως δεν θα συνεχίσει αλλά σε δηλώσεις του στο volleyleague.gr το επιβεβαιώνει και κλείνει μία επιτυχημένη τριετία και όπως λέει ο μεγάλος του στόχος είναι να οργανώνει από το μηδέν ομάδες και να τις ανεβάζει στην Volley League και μάλιστα με καλά πλασαρίσματα. 

«Εχω μόνο καλές αναμνήσεις αυτά τα τρία αυτά χρόνια στον Ηρακλή Χαλκίδας. Εκανα μονο φίλους στην Χαλκίδα και νομιζω πως ο κόσμος εδώ με αγκάλιασε. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους», δήλωσε ο φλωρινιώτης προπονητής και συνέχισε:

«Ιδιαίτερα θέλω να αναφερθώ στους ανθρώπους της διοίκησης και όλους όσοι ήταν κοντά στην ομαδα αυτά τα τρία χρόνια της κοινής πορείας. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ονομαστικά σε κάποιους για να μην αδικίσω κανεναν.

Είναι όμορφο να σταματάς από κάπου χωρίς κάποιο παράπονο η αντιδικία και όταν είσαι ψηλά. Αφήνω την ομάδα στην 6η θέση της Volley League. Κάποια στιγμή ερχεται το πλήρωμα του χρόνου».

Σχετικά με την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Ηρακλή Χαλκίδας είπε:

«Είχα δηλώσει ξεκάθαρα πριν δυο μήνες, πως μετα το τέλος του πρωταθλήματος θα τα σκεφτούμε όλα από την αρχή. Ο Μάιος ήταν ο καθοριστικός μηνας για την συνέχεια της ομαδας και τους νέους στόχους που θα θέσει την νέα αγωνιστικη περίοδο. Είπα επίσης οτι πρέπει να δρομολογηθεί σχετικά σύντομα η μελλοντική πορεία της και οι στόχοι της. Κάθε χρόνια πρέπει να κοιτάμε ψηλότερα ήταν η θέση μου τον Απρίλιο και αυτή παραμένει μέχρι σήμερα. Διαπιστώνω όμως οτι μέχρι σήμερα δεν εχει συμβεί τίποτα απο όσα εχω πει. Εχει μπει ο Ιούλιος και η κατάσταση στη ομάδα είναι ακόμη ρευστή. Το διοικητικό τόπιο παραμένει μετέωρο και δεν έχουν τεθεί οι νέοι στόχοι της ομάδας». 

Για τους νέους στόχους που βάζει ο Σπύρος Γκολίτσης λέει: 

«Ο στόχος της παραμονής στην Α1 η απλά η είσοδος της ομαδας στην οκτάδα δεν συμβαδίζει πλέον με τα δικά «θέλω» και δεν με εκφράζει. Πέτυχα και τους δυο αυτούς στόχους τις δυο προηγούμενες χρονιές και αφήνω παρακαταθήκη για την συνέχεια, την ομαδα στην 6η θέση. Δεν εχω να προσφέρω κατι πέρισσοτερο για την επίτευξη αυτών των στόχων. Εύχομαι όποιοι συνεχίσουν να κρατήσουν την ομαδα στο ίδιο επίπεδο καθώς η ομαδα εχει κερδίσει τον θαυμασμό όλων και ειναι υπολογίσιμη δύναμη στην Α1».

Για την «επόμενη ημέρα»στην καριέρα του είπε:

«Είμαι έτοιμος για νέες προκλήσεις καθώς η ζωή συνεχίζεται. Με τιμά το γεγονός οτι εχουν ενδιαφερθεί ήδη τέσσερις σύλλογοι για να συνεργαστούν μαζί μου. Πολύ σύντομα θα είμαι σε θέση να ανακοινώσω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου.

Εύχομαι ολόψυχα ο Ηρακλής Χαλκίδας να συνέχισει την ανοδική του πορεία και μακάρι μελλοντικά οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».


Σχετικά Άρθρα