«Τελικός» παραμονής για Θέτιδα και Αίαντα Ευόσμου

17/02/2017 18:493112016/2017
Ετικέτες: Αίαντας ΕυόσμουΑ1 γυναικώνΘέτις Βούλας
be a maverick

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στη μάχη της παραμονής είναι αυτό μεταξύ της Θέτιδας και του Αίαντα το Σάββατο στο κλειστό «Γ. Γεννηματάς» (19:00).

Η ομάδα της Βούλας μετά την σπουδαία νίκη που πανηγύρισε στην έδρα της Ελπίδας, διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή και βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με 10 βαθμούς, πέντε πόντους πίσω από το σύλλογο του Ευόσμου που  είναι στην ένατη θέση με 15 βαθμούς.

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή στην κατηγορία. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτή τη μάχη. Στόχος είναι μια καθαρή νίκη, αλλά παραμένουμε προσγειωμένοι και πηγαίνουμε βήμα βήμα».

Ο Αίας προέρχεται από την εντός έδρας ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη (ενώ δεν έχει κερδίσει από τις 26 Νοεμβρίου) και παραμένει σταθερά κοντά στην επικίνδυνη ζώνη με τον προονητή του, Ηλία Ζωλασταθιάδη, να σημειώνει: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο είναι σημαντικό, αλλά η αλήθεια είναι ότι από δω και πέρα κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Συνεχίζουμε να κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και κατεβαίνουμε έχοντας στο μυαλό μας μόνο τη νίκη, ενώ περιμένω να δω και την αντίδραση των κοριτσιών».

Διαιτητές: Τσιμπινός - Μ. Οικονόμου.

 


Σχετικά Άρθρα