Τακουρίδης-Σωτηρίου: «Θέλουμε πολύ αυτό το κύπελλο»

15/03/2017 19:46333ΠΑΟΚ Κύπελλο Ελλάδας Κύπελο Ελλάδας Ανδρών
Ετικέτες: ΠΑΟΚΦαιναλ φορ κυπέλλου ανδρώνΤακουρίδηςΣωτηριου
tatoo

Στην ΕΡΤ3  και στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ», μίλησαν  οι Γιάννης Τακουρίδης και  Σωτήρης Σωτηρίου του ΠΑΟΚ για τον μεγάλο στόχο του δικεφάλου που είναι η κατάκτηση του F4 του κυπέλλου που γίνεται το Σαββατοκύριακο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

 Αρχικά ο κεντρικός του ΠΑΟΚ. Γιάννης Τακουρίδης, σχολίασε: "Αυτά τα παιχνίδια τα περιμένει ο κάθε αθλητής. Για αυτά κοπιάζουμε από την αρχή της χρονιάς και τα αποτελέσματα σε αυτά τα ματς κρίνουν τίτλους. Ειδικά αυτός ο τίτλος είναι από τους κύριους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Δε σκεφτόμαστε ότι είμαστε πλήρεις τώρα κόντρα στον Ολυμπιακό και τι είχε γίνει στο πρόσφατο παρελθόν.

Και πέρσι πριν τον ημιτελικό του πρωταθλήματος είχαμε χάσει δύο τίτλους με άσχημο τρόπο, όμως δείξαμε χαρακτήρα και το ξεπεράσαμε. Είναι λάθος να σκεφτόμαστε τι έχει γίνει φέτος.

Είναι ένα παιχνίδι νοκ-αουτ θέλουμε την πρόκριση στον τελικό και να διεκδικήσουμε το κύπελλο που είναι και ο στόχος μας. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ένα σημαντικό στοιχείο είναι η θέληση που θα δείξουν οι δύο ομάδες. Ποιος θα το θέλει περισσότερο. Μπορεί να είναι κοινότυπο, όμως έχει τεράστια σημασία.".

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Σωτηρίου υποστήριξε: "Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι είναι μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στους εγχώριους τίτλους. Είναι καθήκον μας να παλέψουμε να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο που το χρειάζεται και η ομάδα και εμείς οι παίκτες, αλλά και ο κόσμος. Είναι χρέος μας να τα καταφέρουμε.

Γνωριζόμαστε καλά με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε και τα αρνητικά και τα θετικά τους, όπως και τα δικά μας. Θα είναι ένας ημιτελικός που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς όμως πρέπει να δώσουμε το 100%".

Θα θέλαμε να είχαμε τους οργανωμένους οπαδούς στον κόσμο μας, όμως είναι μια λεπτομέρεια αυτό. Όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο δε μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη".

 

 


Σχετικά Άρθρα