Τα ''παστάκια'' η volleyleague και ο ζαχαροπλάστης!

14/01/2021 17:46726Απόψεις
Ετικέτες:
be a maverick

Σύμφωνα με τις διαρροές από τα ανατολικά προάστια των Αθηνών η volleyleague θα ξεκινήσει στις 28 Ιανουαρίου και ο Ζαχαροπλάστης προσπαθεί να μαγειρέψει την προκήρυξη για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι έστω και αν ''δηλητηριάσει'' όλο το άθλημα!

Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν τα ''παστάκια'' για να παραμείνουν στο πρωτάθλημα αλλά ο ζαχαροπλάστης τους υποσχέθηκε ότι δεν θα τους ρίξει και τώρα που ήρθε η ώρα να το κάνει, ψάχνει τον τρόπο ''να κάνει ομελέτα χωρίς να σπάσει αυγά''!

Βλέπεις τα πράγματα δυσκόλεψαν, τόσο καιρό παρίστανε τον μάγκα, δεν περίμενε να τον πάρουν στα σοβαρά και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα!
Ακολουθώντας το παράδειγμα του αφεντικού του ζητάει από τις ομάδες να βγάλουν ανακοινώσεις να τον ευχαριστούν αλλά όλα θα είναι πρόσκαιρα! 

Η αλλοίωση στο πρωτάθλημα έχει συντελεστεί έτσι και αλλιώς ακόμα και στην σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΠΕ υπάρχει αλλοίωση, παίρνει παρατάσεις λόγω covid αφού στις προσεχείς εκλογές που έπρεπε να έχουν  διεξαχθεί, αρκετοί δεν θα μπορούν να πάρουν μέρος είτε λόγο ηλικίας είτε άλλων κολλημάτων που θα έχουν ενδιαφέρoν!

Καταργήθηκαν και οι άτιμες εξουσιοδοτήσεις που όπως διαφήμιζε ό ζαχαροπλάστης είχε καμιά 150 στο συρτάρι του! Τώρα τι θα τις κάνει? 
Κάπου θα τις χρησιμεύσει, έτσι και αλλιώς το 21 θα είναι δύσκολο για να επιπλεύσει, βλέπετε έχει βαρύνει!  

Αλήθεια ξέρει ο κόσμος ότι ο σωτήρας ζαχαροπλάστης  διέλυσε και την ομάδα που του έδινε την εξουσιοδότηση να κατέβει ως υποψήφιος? 

Φέτος κατέβασε μόνο κορασίδες στην τελευταία κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ και πάλι δεν κατάφεραν να πάρουν σετ. 
Την στιγμή που δεν βάζει euro στην ομάδα του, ζητάει από άλλους να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να σώσουν το ''κύρος του''! 

Αυτός είναι ο σωτήρας του Ελληνικού βόλεϊ… 
Η περήφανη volleyleague φέτος θα διαλυθεί στα χέρια του ανίκανου ζαχαροπλάστη αλλά θα το χρεωθεί σε όλο το συμβούλιο!

Επεξήγηση/ παστάκια: λαϊκή έκφραση των νοτίων προαστίων ιδιαίτερα του δήμου Μοσχάτου που υπονοεί δεσμίδες χρημάτων.


Σχετικά Άρθρα