Τα κορίτσια του Πανναξιακού κάνουν Strike στο Naxos Bowling Cafe (Pics)

30/10/2018 11:48492Νέα από το Facebook
Ετικέτες: Πανναξιακός Α.Ο.Ν.Νέα FacebookΝάξος
tatoo

O Πανναξιακός ΑΟΝ καλωσορίζει το «Naxos Bowling Cafe» στους υποστηρικτές του σωματείου και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

ΤοNaxos Bowling Cafe είναι ο νέος πολυχώρος διασκέδασης που έλειπε από το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγους μήνες υποσχόμενος ατέλειωτη διασκέδαση και παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως!

TοNaxos bowlingήρθε για να μείνει στο νησί και να χαρίσει ατέλειωτες ώρες διασκέδασης στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες σε έναν τεράστιο χώρο γεμάτο με παιχνίδια και δράση για όλη την οικογένεια που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο λίγο πριν μπεις στο χωριό Γαλανάδο.

Με την ευκαιρία της χορηγικής συνεργασίας τουNaxos Bowling Cafeμε την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, τα κορίτσια της ομάδας το επισκέφθηκαν την Κυριακή το απόγευμα και διασκέδασαν για αρκετές ώρες καθώς προσφέρει εκτός από τους τέσσερις διαδρόμους Bowling και μπιλιάρδα (γαλλικά και αμερικάνικα), ποδοσφαιράκια, πινγκ-πονγκ, ηλεκτρονικά παιχνίδια, γιγαντο-οθόνη τηλεόρασης και πολλά ακόμα διασκεδαστικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια.

Μπορεί οι επιδόσεις των κοριτσιών της ομάδας στο Bowling να μην είναι εξίσου εντυπωσιακές όσο στη σάλα του βόλεϊ αλλά τα strike που πέτυχαν αφήνουν ελπίδες ότι την επόμενη φορά που θα επιστρέψουν θα είναι ακόμα καλύτερες.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη των αθλητριών του Πανναξιακού στον πολυχώρο Naxos Bowling Cafe


Σχετικά Άρθρα