"Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου"!

14/08/2020 20:47619Απόψεις
Ετικέτες: Παντελής ΤαρνατόροςΤάκης ΜαλακατέςΓιώργος ΔερμάτηςΣπύρος Σαραντίτης
be a maverick

 

Οι περισσότερες ομάδες της volleyleague  γυναικών ξεκινάνε την Δευτέρα 17 Αυγούστου προετοιμασία! 

Το πρωτάθλημα θα γίνει σε δύο ομίλους και οι περισσότερες ομάδες παρασυρόμενες από τους προπονητές τους ήταν αντίθετες στον τρόπο διεξαγωγής! 

Βλέπετε μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει ξεχωρίσει η ''ήρα από το στάρι'' και κάθε κατεργάρης θα έχει  πάει στον πάγκο του!

Και οι ''αποτυχημένοι'' προπονητές θα δουν νωρίς νωρίς την πόρτα της εξόδου.

Εκεί θα τελειώσουν τα ψέματα και θα δούμε ποιες είναι οι 6 καλύτερες ομάδες… και ποιες ομάδες  πέταξαν λεφτά αφού τουλάχιστον 9 ομάδες διεκδικούν την είσοδο τους στην 6αδα. 

Γιατί μπορεί να υπάρχει οικονομική κρίση και να έγιναν κάποιες περικοπές αλλά αρκετά είναι και τα χρήματα που ''τάχθηκαν''…

Ο Παναθηναϊκός έκανε πλήρη ανανέωση σε ρόστερ και πάγκο… Ελπίζει να φέρει τον άνεμο της αισιοδοξίας και της ανανέωσης ο 71χρονος συνταξιούχος αστυνομικός  Γιώργος Δερμάτης  (στις ευπαθείς ομάδες  σύμφωνα  με τον Τσιόρδα) σε αντίθεση ο Ολυμπιακός άφησε τις τύχες της ομάδας στον 49χρονο Σπύρο Σαραντίτη (επί έτη βοηθό και υπεύθυνο των ακαδημιών).

Βέβαια αυτό το καλοκαίρι το σημάδεψε η αποχώρηση του Γιαννακόπουλου από τον Παναθηναϊκό και η εκλογή του Τάκη Μαλακατέ που μάλιστα στέφθηκε και πρωταθλητής πριν κλείσει μια εβδομάδα από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται στην πρώτη φάση για την είσοδο στην 3αδα και κατά επέκταση στην 6αδα αλλά μεγάλες ''παιχνιδάρες'' αναμένεται και στην δεύτερη φάση τόσο για τον πρωταθλητή όσο και για ποιες τρεις ομάδες θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία. 

- Επειδή έχω ακούσει πολλά για τον τρόπο διεξαγωγής εγώ απλά θα αναρωτηθώ τί θα ήταν καλύτερο ''ένα  f4 στις δύο νίκες ή ένα πρωτάθλημα (μέσα έξω) με τις καλύτερες 6 ομάδες?''

"Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου"

Στην volleyleague αντρών υπάρχει μια σιγή…. Δεν γνωρίζουμε πως θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα, δεν γνωρίζουμε πόσες και ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος αλλά γνωρίζουμε τον πρόεδρο της λίγκας τον Παντελή Ταρνατόρο που μπορεί να έχασε χορηγούς, το πρωτάθλημα σύμφωνα με τους ειδήμονες έχει υποβαθμιστεί αλλά η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του μένει ακλόνητη. Με ποσοστό που πλησιάζει το 90% ξανά εκλέχθηκε... 

Είτε το είπε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν  ή η Rita Mae Brown εμείς θα χρησιμοποιήσουμε το ρητό «Τρέλα είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και κάθε φορά να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα»

Επανερχόμαστε σιγά σιγά….


Σχετικά Άρθρα