Τα «γύρισε» ο Νικόλοφ

20/04/2017 18:53745Πρωταθλήματα Ανδρών - Διεθνή
Vaat
Ετικέτες: Νικολάι ΝικόλοφΈνεσεϊ ΚράσνογιαρσκΝεφτοχίμικ
be a maverick

Για παρεξήγηση έκανε λόγο ο Νικολάι Νικόλοφ, δηλώνοντας πως παρερμηντεύτηκαν τα λόγια του περί αναβολικών που του έδινε κρυφά η Ένεσεϊ Κράσνογιαρσκ.

Ο Βούλγαρος, νυν παίκτης της Νεφτοχίμικ, βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής όταν κυκλοφόρησε μια συνέντευξή του κατά την οποία φαινόταν να κατηγορεί ευθέως την πρώην ομάδα του πως του έδινε απαγορευμένες ουσίες με την πρόφαση πως ήταν βιταμίνες.

Έχοντας προκαλέσει σάλο με τα λεγόμενά του, ειδικά σε μία χώρα που πολλάκις έχει κατηγορηθεί πως ντοπάρει τους αθλητές της (σ.σ μερικοί από αυτούς έχασαν στην πορεία πρόσφατα μετάλλιά τους), ο Νικόλοφ θέλησε να αποφορτίσει το κλίμα και μιλώντας στο «worldofvolley.com» ανέφερε:

«Οι τελευταίες δύο ημέρες είχαν πολλή ένταση για μένα και για την Κράσνογιαρσκ εξαιτίας μιας μεγάλης παρεξήγησης. Θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Όλα έγιναν γιατί απάντησα σε μια ερώτηση για τους λόγους που άφησα την Ένεσεϊ. Κι αυτήν είναι η απάντηση που θέλω να δώσω, καμία άλλη.

Το έκανα, έφυγα, γιατί δεν μου άρεσε ο τρόπος που δουλεύαμε στο γυμναστήριο και το πως δουλεύαμε στις προπονήσεις, καθώς επίσης και για τον τρόπο με τον οποίο εργαζόταν το ιατρικό επιτελείο όταν προέκυπτε ένας τραυματισμός. Στην περίπτωσή μου δέχθηκα φροντίδα που δεν ήταν καλή για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να υπάρχει το ενδεχόμενο ο τραυματισμός να εμφανιστεί και πάλι στο μέλλον.

Κανείς δεν μου έδωσε τελεσίγραφο, κανείς δεν μου είπε πως έπρεπε να κάνω κάτι που δεν ήθελα. Τα λόγια μου παρερμηνεύτηκαν και προκάλεσαν μεγάλη πίεση σε μένα και τον σύλλογο. Μιλάμε για μια μεγάλη παρεξήγηση! Εάν υπήρχε κάποιο πρόβλημα δεν νομίζω να χωρίζαμε δρόμους με τον τρόπο που το κάναμε, δηλαδή με έναν πολύ επαγγελματικό και καλό τρόπο.

Ελπίζω πραγματικά πως αυτή τη φορά τα λόγια μου θα εκληφθούν όπως πρέπει να εκληφθούν».

Γιώργος Σιάφας

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα