Συντονιστείτε στο telesport.gr ''Μαρκόπουλο – Ηλιούπολη''

26/10/2017 00:38425Μαρκόπουλο Ηλιούπολη 2017/2018
Ετικέτες: TelesportΠηνελόπη ΜπλάμηΑΟ ΜαρκόπουλοΤόμο Πάουν
tatoo

Στα ταραφλέξ του βόλεϊ επιστρέφει το telesport.gr και για τη σεζόν 2017-18. Το Μαρκόπουλο και η Ηλιούπολη, που βρέθηκαν μπροστά στις κάμερες του καναλιού μας τις περισσότερες φορές την περασμένη σεζόν, εγκαινιάζουν τις μεταδόσεις μας για τη Α1 κατηγορία του βόλεϊ και θα δείξουν το νέο αγωνιστικό τους πρόσωπο την ημέρα της εθνικής γιορτής (28/10)!
Το Μαρκόπουλο είναι πλέον η πιο ιστορική ομάδα της μεγάλης κατηγορίας του γυναικείου βόλεϊ, μετά την οριστικοποίηση της απουσίας  του Παναθηναϊκού. Η ομάδα από την Ανατολική Αττική μετράει 18 σερί συμμετοχές στα σαλόνια και ευελπιστεί να εκμεταλλευθεί αυτό το DNA που έχει διαμορφώσει, παράλληλα με τον ενθουσιασμό των κατά μεγάλη πλειοψηφία μικρών σε ηλικία παικτριών της.

Η ομάδα του Μαρκόπουλου έχει τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην Α1 κατηγορία (18,08 χρόνια) και θα καθοδηγηθεί από τον Κροάτη προπονητή Τόμο Πάουν.
Νέα τεχνικός και στον πάγκο της Ηλιούπολης. Η Πηνελόπη Μπλάμη, παλιά δόξα της εθνικής ομάδας, αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να ετοιμάσει μια σχεδόν εντελώς καινούργια ομάδα. Νέο αίμα προστέθηκε στην ιστορική ομάδα από τα νότια προάστια της Αθήνας, με οκτώ προσθήκες και έξι αποχωρήσεις από το περσινό ρόστερ.
Συναρπαστική αναμένεται η μονομαχία, συντονιστείτε στο   telesport.gr   την 28ηΟκτωβρίου (ώρα έναρξης 18:00) για να απολαύσετε όλες τις μάχες πάνω στο φιλέ!

 


Σχετικά Άρθρα