Συνεργασία της Ακαδημίας STAR VOLLEY με τον αθλητικό σύλλογο ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

15/05/2018 15:26611Διάφορα
Ετικέτες: Αστερας ΝίκαιαςStar Volley Academy
be a maverick

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της επιτυχημένης 3ετούς συνεργασίας με το τμήμα volley του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη μιας νέας συνεργασίας της Ακαδημίας STAR VOLLEY με το τμήμα volley του αθλητικού σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ.

Η απόφαση για τις επόμενες συνεργασίες της Ακαδημίας δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία αφού τους τελευταίους μήνες υπήρξαν δημιουργικές διαδοχικές συζητήσεις με πέντε αθλητικούς συλλόγους από την περιοχή της Αθήνας (τέσσερις από την Ενωση ΕΣΠΕΔΑ και ένας από την Ενωση ΕΣΠΑΑΑ) και με έναν από την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια αυτών των ειλικρινών διερευνητικών συζητήσεων και παρουσιάσεων, είχαμε την ευκαιρία να έλθουμε ακόμη πιο κοντά με τους ανθρώπους που υποστηρίζουν το εγχείρημα του ερασιτεχνικού volley, καταξιωμένους προπονητές και μέλη-εθελοντές των τμημάτων volley των ομάδων. Τους ευχαριστούμε όλους για το χρόνο τους και το ενδιαφέρον τους και αναγνωρίζοντας τη σημαντική τους συνεισφορά στον Ελληνικό αθλητισμό και το ερασιτεχνικό volley, τους ευχόμαστε τα καλύτερα για τους ίδιους και τα αθλητικά σωματεία τους.

Μια από τις βασικές αρχές και η φιλοσοφία που δημιουργήθηκε η Ακαδημία STAR VOLLEY είναι ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός και η χορηγική υποστήριξη σε στοχευμένες δράσεις αθλητών και αθλητριών αναπτυξιακών τμημάτων. Η διοίκηση του αθλητικού συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ μας παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο 3ετές αναπτυξιακό σχέδιο με συγκεκριμένους στόχους και δράσεις ανά κατηγορία, διαθεσιμότητα του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού που καλείται να υλοποιήσει το συγκεκριμένο έργο, το σχέδιο χρηματοδότησης του εν λόγω προυπολογισμού καθώς επίσης και μια σειρά από συνεργασίες που θα ανακοινωθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα, με επώνυμους και καταξιωμένους συνεργάτες – ειδικούς στους τομείς τους – οι οποίοι θα προσδώσουν σημαντική αξία και συμβουλευτική στο 3ετές αυτό πρόγραμμα.

Μετά όλα τα ανωτέρω, η απόφασή μας να υποστηρίξουμε τη νέα αυτή σημνατική προσπάθεια στο χώρο του ερασιτεχνικού volley, ήταν μάλλον μια αναμενόμενη εξέλιξη.

 

Η Ακαδημία STAR VOLLEY και η ομάδα των σημαντικών χορηγών της εύχεται μια καλή και αποτελεσματική συνεργασία που θα θέσει ακόμη πιο ισχυρές βάσεις – μέσω του επιτυχημένου μοντέλου της STAR VOLLEY ACADEMY – για την ανάπτυξη, ανάδειξη και εξέλιξη του ερασιτεχνικού volley στην ευρύτερη «ιστορική» περιοχή της Νίκαιας, την Ένωση ΕΣΠΕΔΑ αλλά και τον Ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό με μια σειρά από καινοτόμες δράσεις, στοχευμένες ενέργειες και επαγγελματικές συνεργασίες που σίγουρα θα ξαφνιάσουν ευχάριστα τους αθλητές και αθλήτριες και τους πολλούς υποστηρικτές του τμήματος volley.

Βασίλης Τζώρτζης
Διευθυντής Ακαδημίας


Σχετικά Άρθρα