Στραβάκου: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

21/03/2017 14:10718Τοπικά Τοπικά Γυναικών
Ετικέτες: Ειρήνη ΚορυδαλλούΑστερας Νίκαιας
tatoo

Η αντιπρόεδρος της Ειρήνης Κορυδαλλού, Κούλα Στραβάκου, από τις σπουδαίες παίκτριες που πέρασαν από την Άρτεμις Κορυδαλλού και η οποία μαζί με το ιστορικό στέλεχος και πατέρα της, Στάθη Στραβάκο, ίδρυσε το 1992 τον συγκεκριμένο σύλλογο, δήλωσε στο Volleyland.gr για την επόμενη μέρα του ντέρμπι κορυφής με τον Αστέρα Νίκαιας στην τοπική κατηγορία 2 ΕΣΠΕΔΑ:

«Η Ειρήνη Κορυδαλλού και ο Αστέρας Νικαίας είναι δυο σωματεία που έχουν κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι σήμερα, είναι οι καλύτερες στο φετινό πρωτάθλημα.

Υπάρχουν δυο αγωνιστικές ακόμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και έξι αγώνες στα play off,που και οι δυο ομάδες διεκδικούν την άνοδο.

Οι αθλήτριες της ομάδας μας και ο προπονητής μας Γιάννης Καλαϊτσίδης δουλεύουν σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα, και περιμένουμε μέχρι το τέλος.

 Συγχαρητήρια σε ΕΟΠΕ

Ακόμα με την αφορμή των FINAL 4 κυπέλλου γυναικών και ανδρών ο Πρόεδρος της Άρτεμις Κορυδαλλού και ιδρυτής της Ειρήνης Κορυδαλλού, Στάθης Στραβάκος, θέλει να κάνει μια δήλωση και να συγχαρεί την Ομοσπονδία για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων που έγιναν στη Γλυφάδα και στη Θεσσαλονίκη, και ιδιαίτερα το Πρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Γιώργο Καραμπέτσο γιατί έδειξε ότι το βόλεϊ πάει μπροστά.»

 

 

 


Σχετικά Άρθρα