Στο Ναύπλιο σε τουρνουά οι Κορασίδες του Πανναξιακού ΑΟΝ

17/12/2017 01:15624Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: Πανναξιακός Α.Ο.Ν.ΚορασίδεςΤουρνουά ΑκαδημιώνΑλκυών ΝαυπλίουΕλπίδα ΑμπελοκήπωνΓΣ Πανιώνιος
tatoo

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ από την αρχή της νέας σεζόν έδειξε ότι τον ενδιαφέρουν οι ακαδημίες του συλλόγου πέρα από την βιτρίνα της ομάδας, την γυναικεία ομάδα της volleyleague.

Με την έλευση του νέου προπονητή ακαδημιών κ. Βασίλη Τσιουπλή υπό τις οδηγίες και επίβλεψη  του Κώστα Παπαδόπουλου, οι ακαδημίες της ομάδας της Νάξου ανανεώθηκαν σε όλους τους τομείς. Από τον τρόπο λειτουργίας μέχρι και τις... αποδράσεις από το νησί του Αιγαίου.

Έτσι λοιπόν, με τα νέα δεδομένα, με μεγάλη ικανοπόιηση δέχτηκαν την πρόσκληση να συμμετέχουν στο τουρνουά φιλικών αγώνων στο Ναύπλιο 27-29 Δεκεμβρίου 2017.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ:

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ και η ομάδα βόλεϊ κορασίδων του συλλόγου θα ταξιδέψουν στο Ναύπλιο στις 27 Δεκεμβρίου για να λάβουν μέρος σε τουρνουά φιλικών αγώνων.

Η ομάδα μας προσκεκλημένη της τοπικής ομάδας ΑΛΚΥΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και της κ. Βίκυς Βαρελά θα συμμετέχει στο τουρνουά μαζί με της αντίστοιχες ομάδες του ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και της ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ.

Καταλυτικό ρόλο στην πρόσκληση έπαιξε η σχέση συνεργασίας που έχει ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακου ΑΟΝ, κ. Κώστας Παπαδόπουλος με την υπεύθυνη της ΑΛΚΥΩΝ κ. Βίκυ Βαρελά και της πρώην διεθνούς πασαδόρου Έφης Ψυχογιού, προπονήτρια της οικοδέσποινας ομάδας, καθώς κάθε καλοκαίρι διοργανώνονται camp προετοιμασίας αθλητών και ομάδων με εισηγητές – προπονητές καταξιωμένους προπονητές στην Ελλάδα, ένας εκ των οποίων είναι και ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής των ακαδημιών του Πανναξιακού ΑΟΝ (και βοηθός του κ Παπαδόπουλου), Βασίλης Τσιουπλής, αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΑΛΚΥΩΝ με χαρά καθώς έτσι θα αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες και παραστάσεις καθώς και θα κάνουν νέες γνωριμίες οι κορασίδες του Πανναξιακού μέσα από μία σειρά φιλικών αγώνων.

Σημειωτέο είναι το γεγονός ότι η συμμετοχή της ομάδας είναι εντελώς δωρεάν με διαμονή και σίτιση και για αυτό τον λόγο αποφασίστηκε από κοινού με τη σύμφωνη γνώμη όλων των γονέων η ομάδα να διανυκτερεύσει μία επιπλέον νύχτα προκειμένου να αγωνιστεί έναν επιπλέον αγώνα εκτός τουρνουά καθώς τα πρωταθλήματα Κυκλάδων δεν προσφέρουν πολλές αγωνιστικές λόγω έλλειψης ομάδων.

«Σκοπός της αποστολής μόνο το αποτέλεσμα δεν είναι. Τα παιδιά χρειάζονται αγώνες – εικόνες – παραστάσεις. Πάμε στο Ναύπλιο να χαρούμε το volley, να γνωρίσουμε άλλες ομάδες να αποκτήσουμε εμπειρίες καθώς από τέτοια τουρνουά μόνο να κερδίσεις έχεις…» δήλωσε στο paon.gr ο προπονητής των Κορασίδων, κ. Βασίλης Τσιουπλής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/12, 17:00 ΑΛΚΥΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ- ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 27/12, 19:00 ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ- ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ
ΠΕΜΠΤΗ 28/12, 10:00 ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 28/12, 12:00 ΑΛΚΥΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ
ΠΕΜΠΤΗ 28/12, 17:00 ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ
ΠΕΜΠΤΗ 28/12, 19:00 ΑΛΚΥΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/12, 10:00 ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ – ΑΛΚΥΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (εκτός τουρνουά)

 


Σχετικά Άρθρα