Στο Ναύπλιο οι κορασίδες του Πανναξιακού

28/12/2017 01:03645Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: Πανναξιακός Α.Ο.Ν.ΠανιώνιοςΕλπις ΑμπελοκήπωνΑλκυών Ναυπλίου
be a maverick

Οι κορασίδες του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται από την Τετάρτη το απόγευμα στο Ναύπλιο για να συμμετάσχουν στο 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργανώνει η ΑΛΚΥΩΝ Ναυπλίου.

Η αποστολή του Πανναξιακού αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για τον Πειραιά και στη συνέχεια με πούλμαν της ομάδας ταξίδεψε στο πανέμορφο Ναύπλιο που φορώντας τα γιορτινά του υποδέχτηκε τις τρεις ομάδες που συμμετέχουν στο Τουρνουά.

Η αθλήτριες και οι συνοδοί του Πανναξιακού φιλοξενούνται στο Δρέπανο, στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο ΤΡΙΤΩΝ με το προσωπικό του ξενοδοχείου να κερδίζει τις εντυπώσεις για την οργάνωση και την εξυπηρέτηση του.

ΗΜΕΡΑ 1η

Στον πρώτο αγώνα της ημέρας, η Αλκυών Ναυπλίου αναμετρήθηκε με τον Πανιώνιο σε ένα πολύ όμορφο και δυνατό ματς. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 2-1 σετ αλλά τα κορίτσια της Αλκυών δεν τα παράτησαν, έκαναν την ανατροπή και τελείωσαν τον αγώνα υπέρ τους με 3-2 σετ.

Στη συνέχεια ο Πανναξιακός αγωνίστηκε κόντρα στη τυπικά γηπεδούχο Ελπίδα Αμπελοκήπων και ηττήθηκε με 3-0 σετ χωρίς να γίνει ανταγωνιστικός εκτός από την αρχή του 3ου σετ όπου και προηγήθηκε με 4-0. Στα κορίτσια της Νάξου εμφανείς ήταν η κούραση από το πολύωρο ταξίδι αλλά και η έλλειψη αγώνων καθώς το πρωτάθλημα Κυκλάδων δεν προσφέρεται για δυνατές αναμετρήσεις.

ΗΜΕΡΑ 2η

Την Πέμπτη, το πρόγραμμα του τουρνουά έχει την ομάδα του Πανναξιακού να αγωνίζεται στις 12:00 το μεσημέρι με την οικοδέσποινα Αλκυώνη, και στις 17:00 το απόγευμα με τον Πανιώνιο.

Την ημέρα πλαισιώνουν ακόμα οι αναμετρήσεις Πανιώνιος – Ελπίδα Αμπελοκήπων στις 10:00 και Αλκυών Ναυπλίου – Ελπίδα Αμπελοκήπων στις 19:00 στον τελευταίο αγώνα που ολοκληρώνει και το τουρνουά.

Η αποστολή του Πανναξιακού θα αναχωρήσει από το Ναύπλιο την Παρασκευή το πρωί και θα επιστρέψει το βράδυ της ίδιας ημέρας στη Νάξο.


Σχετικά Άρθρα