Στις ΗΠΑ η Ναυσικά Παπαβασιλείου!

08/09/2017 12:37529Διάφορα
Ετικέτες: Ναυσικά ΠαπαβασιλείουΑίαντας ΕυόσμουΗΠΑ
be a maverick

Με ολικη υποτροφία για να τελειωσει το σχολείο ταξιδεύει στις ΗΠΑ η Ναυσικά Παπαβασιλείου. Η παίκτρια του Βασίλη Μανθάτη η οποία αγωνίζεται στις θέσεις της κεντρικού και της διαγωνίου μετα την εξαιρετική περσινή χρονιά με τον Αία Ευόσμου και ενω πέρασε με επιτυχία το σκαουτινγκ των 4 αμερικανων coach αμερικανικών πανεπιστημίων, ζητήθηκε και επιλεχθηκε τελικά απο το getaway legacy christian academy . Το συγκεκριμένο σχολείο ειναι ενα απο τα πιο αξιολογα και πιο ακριβα σχολεια των ΗΠΑ.

Το να μην παει σε αμερικανικο πανεπιστημιο αλλα να παει σε σχολειο εκει εγινε κατόπιν υπόδειξης και πιεσης ολων  των αμερικανων coach που την είδαν την περσινη αγωνιστική περίοδο.

Αρωγοί σε ολη αυτη την προσπάθεια ηταν ο γνωστος Θεσσαλονικιός προπονητής Χριστος Πατρας και ο έγκριτος νομικός, καθηγητής αθλητικού μάνατζμεντ Dr. Tassos Kampourakis.

Η παίκτρια ευχαρίστησε ολους τους προπονητές που την βοήθησαν στην μέχρι τωρα πορεια της, καθώς και τους κ.κ. Πατρα και Καμπουρακη για ολη την βοήθεια που της προσέφεραν.

Πηγή:liberovolley11.blogspot.com

 


Σχετικά Άρθρα