Σωτηρίου: «Τιμή μου να είμαι στην εθνική»

11/05/2017 17:581206ΠΑΟΚ 2016/2017
Ετικέτες: ΠΑΟΚΣωτηριου
be a maverick

Η Εθνική Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης εν όψει της συμμετοχής της στον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος, με τους διεθνείς να ενσωματώνονται σταδιακά στην αποστολή.

Ο Κώστας Αρσενιάδης, κάλεσε τον Σωτήρη Σωτηρίου, καθώς ο Νίκος Παλέντζας (ο οποίος είχε κληθεί αντί του τραυματία Γιώργου Τζιουμάκα) αισθάνθηκε ενοχλήσεις σε παλαιότερο τραύμα του και αφού εξετάστηκε από τους γιατρούς αποφασίστηκε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

Έτσι οι Πρωταθλητές Ελλάδος εκπροσωπούνται από πέντε αθλητές του τμήματος, τον Δημήτρη Γκαρά, τον Θάνο Τερζή, τον Ανδρέα Ανδρεάδη, τον Γιάννη Τακουρίδη και τον Σωτήρη Σωτηρίου.

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ δήλωσε για τη κλήση του στην Εθνική στην σελίδα του ΠΑΟΚ:

«Είναι τιμή για μένα να αγωνίζομαι με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. Ελπίζω να βοηθήσω όπου μου ζητηθεί ώστε να πετύχει τους στόχους της η ομάδα.

Ήταν μια πολύ καλή χρόνια για μένα και την ομάδας μου και τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι να έχουμε υγεία και πολλές επιτυχίες με την Εθνική.»

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει φιλικό ματς ανοικτό προς τον κόσμο την Παρασκευή 12/5 στις 18:30 στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

 

Σχετικά Άρθρα