Ροδοβίτης: «Οικογένεια ο ΠΟΜ»

20/04/2017 20:15644Ενώσεις Διάφορα Εθνικές κατηγορίες Β’ Εθνική Ανδρών Τοπικά Τοπικά Ανδρών
Ετικέτες: ΠΟ Μουδανιών
be a maverick

Συνέντευξη παραχώρησε στο Halkidiki Voice.gr, με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Πασχαλινού τουρνουά της ομάδας volley του ΠΟ Μουδανιών, ο προπονητής της Μανώλης Ροδοβίτης. Ο ταλαντούχος τεχνικός μίλησε για τη δουλειά σε βάθος που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ενώ έκανε μια κάποια "αποτίμηση" της φετινής πορείας των ομάδων του ΠΟΜ στα πρωταθλήματα που αυτές πήραν μέρος.

 

Υπογραμμίζοντας την σταθερότητα στις επιτυχίες των "μεγάλων" ομάδων του συλλόγου, επισήμανε την οικογενειακής μορφής σχέση των παιδιών-αθλητών με την ομάδα και τους προπονητές της, σχέση που δεν περιορίζεται μόνο στη δραστηριότητά τους στο γήπεδο, μη παραλείποντας να τονίσει την μεγάλη αξία που έχει ο αθλητισμός γενικότερα, στη ζωή των παιδιών.

Εντοπίζοντας τέλος την μεγάλη ανάπτυξη που παρουσιάζει ο αθλητισμός στην περιοχή τα τελευταία χρόνια, κάλεσε γονείς και παιδιά να πλαισιώσουν ακόμη περισσότερο την προσπάθεια που γίνεται,"με τη συμμετοχή ή απλά με την προσέλευσή τους στο γήπεδο", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Όλα όσα είπε ο Μανώλης Ροδοβίτης εδώ . 

 


Σχετικά Άρθρα