Ροδίων 'Αθλησις: Ανανέωσε όλη η γυναικεία ομάδα!

04/08/2017 20:20436Τοπικά Γυναικών
Ετικέτες: Ροδίων ΑθλησιςΓυναικες
be a maverick

 Την ανανέωση με όλες τις παίκτριες του ρόστερ, ανακοίνωσε η διοίκηση του Ροδίων Άθλησις μετά την πετυχημενη περυσινή πορεία στο πρωτάθλημα και το κύπελλο Δωδεκανήσου. Πιο αναλυτικά:

«Η περσινή εξαιρετική χρονιά κρίθηκε από την Διοίκηση άκρως επιτυχημένη, αφού τα κορίτσια του Νίκου Μακρή κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου το πρωτάθλημα και το κύπελλο Δωδεκανήσου, έχοντας  μάλιστα μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία, τερματίζοντας στη 2η θέση του τουρνουά.

 Επειδή, όπως συνηθίζεται, μια επιτυχημένη συνταγή δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει, ο προπονητής Νίκος Μακρής θα έχει  στην διάθεσή του όλες τις περσινές αθλήτριες, οι οποίες συμφώνησαν να ανανεώσουν για ακόμη μία αγωνιστική χρονιά την συνεργασία τους με το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις.

Τέλος, η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, θα ήθελε να ευχηθεί στην αθλήτρια Σοφία Οικονόμου, η οποία πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ό,τι καλύτερο για το νέο μέλος της οικογένειάς της!»


Σχετικά Άρθρα