Ροδίων Άθλησις: Απο Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας

22/07/2017 14:50383Α2 Ανδρών Α’ Όμιλος (2ος Υπο-όμιλος)
Ετικέτες: Ροδίων ΑθλησιςΕισιτήρια διαρκείας
be a maverick

Στη διάθεσή των φιλάθλων θα τεθούν από Δευτέρα (24/7), τα εισιτήρια διαρκείας του Ροδίων Άθλησις, ο οποίος καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να τις προμηθευτούν και να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα σε αυτές τις δύσκολα οικονομικές εποχές, την στιγμή που όπως επισημαίνει, προχώρησε σε μεταγραφές που την έχουν ισχυροποιήσει σε μεγάλο βαθμό.

 Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Μετά τις τελευταίες προσθήκες, των Καλά και Χατζηγεωργίου, οι οποίοι εντάχθηκαν  στο ήδη αξιοζήλευτο ρόστερ της περσινής περιόδου , θεωρούμε πως ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο έχει ήδη δημιουργηθεί.

 Η ομάδα μας, έτοιμη να ανταπεξέλθει  στις ανάγκες της Α2 αλλά και του κυπέλλου Ελλάδος 2017-2018 ελπίζει πως  θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους θεατές στο γήπεδο.

Από Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Οι κάτοχοι αυτών,  θα έχουν τη δυνατότητα εκτός από τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Α2 να παρακολουθήσουν και την Α’ φάση του κυπέλλου Ελλάδος καθώς και να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν, στις κληρώσεις των λαχειοφόρων που θα γίνουν κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Το κόστος των καρτών ανέρχεται στα 20 ευρώ έκαστη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθευτούν είτε  από τη γραμματεία του ΡΟΔΙΩΝ ‘Άθλησις, καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 είτε καλώντας στο 2241001400 για αποστολή στο σημείο που επιθυμούν.»


Σχετικά Άρθρα