Ραντεβού στην Προύσα έδωσε η Μπούρσα

12/04/2017 23:43437Ολυμπιακός Challenge Cup Γυναικών
Ετικέτες: ΟλυμπιακόςΜπούρσαChallenge Cup Γυναικών
be a maverick

Στην εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Ρέντη και στη γλυκόπικρη αίσθηση που άφησε η ήττα στάθηκαν από πλευράς Μπούρσα ο προπονητής της, Γιαν Χοσέ ντε Μπραντ και η αρχηγός των Τουρκάλων, Ιπέκ Σορόγλου, η οποία έδωσε ραντεβού στην Προύσα.

Ο Γιαν Ντε Μπραντ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Το ότι χάσαμε 3-2 μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και πήραμε τα δύο πρώτα σετ. Στο τέταρτο σετ είχαμε ευκαρίες να πάρουμε καθαρή νίκη όμως τα πράγματα θα μποορύσαν να είναι και χειρότερα, να χάναμε δηλαδή με 3-1 ή 3-0 και να είχαμε περισσότερη πίεση. Τώρα πρέπει απλά να νικήσουμε στην έδρα μας. Δεν μου έκανε έκπληξη η αντίδραση του Ολυμπιακού, γιατί είναι μία ομάδα που δεν εγκαταλείπει ποτέ. Στη ρεβάνς δεν θα έχουμε πίεση, πρέπει όμως να παίξουμε καλύτερα και να νικήσουμε».

Η αρχηγός της Μπούρσα, Ιπέκ Σορόγλου, είπε από την πλευρά της: «Κάναμε δύο πολύ καλά πρώτα σετ, όμως αυτό όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να ομολογήσω ότι η ατμόσφαιρα που δημούργησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ήταν εκπληκτική. Όμως και στο δικό μας γήπεδο θα έχει όμορφη ατμόσφαιρα και εκεί θα έχουμε μία ακόμα ευκαιρία για να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου. Σας περιμένουμε στην Προύσα».  

 


Σχετικά Άρθρα