Πρωτοψάλτης :''Ας κάνουμε το βόλεϊ γιορτή ''

17/09/2017 01:211389Απόψεις
Ετικέτες: Θανάσης Πρωτοψάλτης
be a maverick

Άλλος ένας αθλητής παρεμβαίνει με κείμενο στην προσωπική του σελίδα στο facebook για το θέμα που έχει προκύψει μεταξύ του ΠΑΣΑΠ και της ΕΣΑΠ.

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης  καταγράφει όλα αυτά που έπρεπε να είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στόχος κάθε διοίκησης, είτε της ομοσπονδίας είτε της ΕΣΑΠ  που θέλει να δημιουργήσει.
Όσα γράφει αναλυτικά:

"Διαβάζοντας το συγκεκριμένο άρθρο του φίλου Αχιλλέα Παπαδημητρίου και επειδή αγωνίστηκα στο Γαλλικό και στο Γερμανικό πρωτάθλημα θα ήθελα να προσθέσω ότι πέραν της αυστηρής τήρησης του συμβολαίου του αθλητή που θεωρείται αυτονόητη, οι πληρωμές και ότι έχει να κάνει με οικονομικά θέματα τηρούνται στο ακέραιο.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη για οτιδήποτε συμβεί στον αθλητή κατά την διάρκεια του 12μήνου συμβολαίου του...(τα συμβόλαια έχουν ισχὐ 12 μήνες).
Αν η ομάδα δεν καταθέσει τον προϋπολογισμό της σε συγκεκριμένη ημερομηνία δεν λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα.
Όταν ο αθλητής σταματήσει την ενεργό δράση παίρνει μιά αρκετά ικανοποιητική ΣΥΝΤΑΞΗ.
Το διοικητικό προσωπικό της ομάδας αποτελείται απο έμμισθους επαγγελματίες εξειδικευμένους και όχι από παράγοντες.
Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ υψηλού επιπέδου ώστε ο αθλητής και ο προπονητής να κάνουν την δουλειά τους άνετα.
Οι αθλητές αντιμετωπίζονται σαν επαγγελματίες αποτελούν πρότυπα και είναι είδωλα για την πόλη.
Τα γήπεδα γεμίζουν με κόσμο και ο αγώνας είναι διασκέδαση για τους φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Τα γήπεδα προσφέρουν όλες τις ανέσεις και οι φίλαθλοι έρχονται αρκετή ώρα πριν και μένουν αρκετή ώρα μετά τον αγώνα για να φάνε και να πιούνε καμία μπύρα...)

Οσον αφορά την ανάπτυξη και την παραγωγή νέων αθλητών λειτουργεί σε επαγγελματική βάση και οι ομάδες αφιερώνουν πόρους και προσλαμβάνουν τους καλύτερους προπονητές συγκεντρώνοντας όλους τους νεαρούς αθλητές με ταλέντο σε μια ομάδα και αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία εκτός συναγωνισμού για να έχουν αγώνες δυνατούς και να ανεβαίνουν επίπεδο γρήγορα και σιγά σιγά να στελεχώνουν τις ομάδες μετά τα 21 .

Ευελπιστώ ότι η ΕΟΠΕ,ΕΣΑΠ,ΠΑΣΑΠ θα βρούν την κοινή συνισταμένη, λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν το ελληνικό βόλεϊ. Αν πραγματικά θέλουμε το ελληνικό πρωτάθλημα να αναβαθμιστεί ας ξεκινήσουμε φτιάχνοντας  το επαγγελματικό περιβάλλον που έχει η Γαλλία και η Γερμανία, ας κάνουμε το βόλεϊ γιορτή, ας γεμίσουμε τα γήπεδα με οικογένειες και φίλους του βόλεϊ."


Σχετικά Άρθρα