Πορφύρας: Διπλό "χτύπημα" με Κομλένοβιτς-Δραγουμάνου

04/08/2017 11:151112Α1 volley league Γυναικών
Ετικέτες: ΠορφύραςΜαριαλένα ΔραγουμάνουΜιριάνα ΚομλένοβιτςΦρόσω Χατζηπέτρου
tatoo

  Δύο πολυ σπουδαίες μεταγραφές που τον ενισχύουν θεαματικά στην επιστροφή του στην Α1 γυναικών ανακοίνωσε ο Πορφύρας. Πρόκειται για την πολύ έμπειρη διαγώνια  31 χρονη Μιριάνα Κομλένοβιτς και την πρωην αρχηγό και ακραία των Μακεδόνων Αξιού την 25 χρονη Μαριαλένα Δραγουμάνου, εξέλιξη που σας ειχε ενημερώσει το Volleyland αρκετές μερες νωρίτερα.

Επίσης ο σύλλγος της Φρεαττύδας ανακοίνωσε την επιστροφή της πασαδόρου Φρόσω Χατζηπέτρου.

Οι ανακοινώσεις του συλλόγου αναλυτικότερα

« Tο τμήμα βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας ανακοινώνει την ένταξη στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του, δύο νέων μελών της : Της 25χρονης ακραίας Μαριαλένας Δραγουμάνου και της 31χρονης Μιριάνα Κομλένοβιτς. Τις καλωσορίζουμε στον Πειραιά και τον Πορφύρα μας και ευχόμαστε να έχουν ΥΓΕΙΑ και να δικαιώσουν τις προσδοκίες που έχουν εκείνες από τον εαυτό τους και εμείς από εκείνες, στην επιστροφή του Πορφύρα στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
Η Σέρβα ακραία-διαγώνια Μιριάνα Κομλένοβιτς είναι η πρώτη ξένη αθλήτρια στην 60χρονη ιστορία του Πορφύρα.

Στην προηγούμενη σεζόν έπαιξε στην τουρκική Ιζμίρ ενώ έχει εμπειρία από την Α1 Εθνική της  Ελλάδος, με Πανελλήνιο, Ιωνες, Ανατόλια και επίσης έχει αγωνισθεί στα πρωταθλήματα Σερβίας, Σλοβενίας, Γαλλίας, Ρουμανίας, Ελβετίας, Κύπρου.

Η Μαριαλένα Δραγουμάνου ήταν αρχηγός στους Μακεδόνες Αξιού ( με τους οποίους αγωνίσθηκε για 5 χρόνια ενώ έπαιξε για μία σεζόν και στο Ανατόλια ) και στη σεζόν 2016-2017 αναδείχθηκε στη ψηφοφορία του επάθλου Forthnet ως η 5η καλύτερη ( 2η από τις Ελληνίδες ) ακραία στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.
 

Για τη μετακίνηση της Δραγουμάνου πτυχιούχου, με βαθμό άριστα, της Σχολής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο Πορφύρας ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία τον ΓΣ Κοζάνης και ειδικά τον πρόεδρο του Δημήτρη Παφίλη.

Επιστροφή Χατζηπέτρου στον Πορφύρα

Η 23χρονη πασαδόρος Φρόσω Χατζηπέτρου, γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας του  Βόλεϊ του Πορφύρα, επέστρεψε ( μετά από διετή δανεισμό στην Δραπετσώνα, στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής ) στην ομάδα της και εντάχθηκε στο ρόστερ της για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.

Η Φρόσω, παιδί της Φρεαττύδας μας, παίζει με την γυναικεία ομάδα του Πορφύρα από ηλικία 15 ετών και ήδη έχει αγωνισθεί σε 3 σεζόν στην Α2 Εθνική Κατηγορία, έχει εμπειρίες και αξία και θα προσφέρει πολλά.
Στην 14άδα του στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής, ο Πορφύρας θα έχει 6 παιδιά από την Ακαδημία του. Και η προσπάθεια συνεχίζεται....»

 


Σχετικά Άρθρα