Ξανά πρόεδρος ο Αντώνης Χατζησταύρου στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

18/09/2017 17:48252Volleyleague Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Ετικέτες: Εθνικός ΑλεξανδρούποληςΑντώνης ΧατζησταύρουVolleyleague A1 ανδρών
tatoo

Όπως αναμενόταν, ανανεώθηκε για ακόμα έναν χρόνο η θητεία του Αντώνη Χατζησταύρου στο ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης κατά την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής.Στην συνέλευση, που είναι αλήθεια ότι καθυστέρησε περίπου τρεις μήνες ,έγινε ο απολογισμός της περσινής σεζόν και ο ορισμός της διοίκησης για την επόμενη χρονιά.Σύμφωνα με τις διαρροές,η διοίκηση θα είναι η ίδια.

Το πενταμελές ΤΑΑ εκτός από τον Χατζησταύρου, που θα παραμείνει πρόεδρος ,απαρτίζουν κατά συνέπεια ο αντιπρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός και μέλος σε ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ, Αντώνης Τελλόπουλος, ο Κώστας Παλλακίδης, ο Διονύσης Δριβάλας και ο ιστορικός αρχηγός της ομάδας, Γρηγόρης Σιδηρόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση το περσινό διοικητικό σχήμα που είχε ανακοινωθεί πέρυσι, αναπληρωματικό μέλος ήταν η Σμαρώ Δέλκου, ωστόσο κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πάψει να υφίσταται στην συγκεκριμένη θέση από καιρό και  ενδεχομένως δεν υπάρχει αυτή τη φορά αναπληρωματικό μέλος.

Όπως είναι λογικό, προπονητής για ακόμα μια σεζόν  παραμένει ο Σάκης Μουστακίδης, ο οποίος μάλιστα αναλαμβάνει αυξημένο ρόλο έχοντας τον γενικό συντονισμό και των ακαδημιών.

Στόχος για τον Εθνικό της νέας περιόδου, όπως άλλωστε και της προηγούμενης, είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία και η συνέχιση του οικονομικού εξορθολογισμού του συλλόγου με παράλληλο στόχο την ανάδειξη νέων αθλητών που σε λίγα χρόνια θα μπορέσουν να αποτελούν τον κορμό της πρώτης ομάδας.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης   καλούν ακόμα πιο έντονα αυτή τη φορά όλους τους ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα και τον σύλλογο να βοηθήσουν και να σταθούν αρωγοί της.

Πηγή:thrakisports.gr

 

 


Σχετικά Άρθρα