Πήγασος Πολίχνης: Ανανέωσε με Κουτουνίδη

30/06/2017 15:57508Α2 Ανδρών Β΄ Όμιλος (2ος Υπο-όμιλος)
Ετικέτες: Πήγασος πολίχνηςΣτέλιος Κουτουνίδης
be a maverick

 Την ανανέωση της συνεργασίας με τον πολύπειρο προπονητή, Στέλιο Κουτουνίδη και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, ανακοίνωσε ο Πήγασος Πολίχνης:

«To ΔΣ του Πήγασου Πολίχνη ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή του αντρικού και εφηβικού κ. Στέλιο Κουτουνίδη για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ο Στέλιος Κουτουνίδης συνέβαλε τα μέγιστα στις επιτυχίες της κατάκτηση των 2 πανελλήνιων πρωταθλημάτων στους εφήβους και την πορεία του αντρικού τμήματος μέχρι τα μπαράζν ανόδου στην Α1 των αντρών.

Μαζί του στο προπονητικό τιμ της ομάδας θα βρίσκονται την φετινή χρονιά ο Γιώργος Κνάπεκ και ο Άγγελος Αγγελής ως συνεργάτες του.

Ο Γιώργος Κνάπεκ για δεύτερη συνεχή χρονιά θα έχει την ευθύνη και των ακαδημιών του συλλόγου. Ο Άγγελος Αγγελής θα είναι προπονητής του παιδικού τμήματος και βοηθός του κ. Κουτουνίδη στο εφηβικό.

Τέλος ο σύλλογος μας καλωσορίζει τον Ηρακλή Θεοδώρου στην οικογένεια του συλλόγου ως προπονητή στα τμήματα παμπαίδων και στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ευχόμαστε στο προπονητικό τιμ του συλλόγου καλή επιτυχία στο έργο του και επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις.

 Η διοίκηση του συλλόγου δεσμεύεται ότι θα φροντίσει να διαφυλάξει το έργο και τις επιτυχίες των 2 τελευταίων ετών και να παρέχει τις ιδανικές συνθήκες στους προπονητές και στους αθλητές για να οδηγήσουμε τον σύλλογο στις επιτυχίες που τους αξίζουν με υψηλούς στόχους και κίνητρα».


Σχετικά Άρθρα