Πένυ Ρόγκα: Χαίρομαι πολύ που ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να αναγεννηθεί από τις στάχτες του.

26/05/2018 16:261606Παναθηναϊκός
Ετικέτες: Πέννυ ΡόγκαΠαναθηναϊκός
tatoo

Το volleyland ήρθε σε επικοινωνία με την εμβληματική αθλήτρια Πέννυ Ρόγκα και της ζητήσαμε να μας κάνει μια δήλωση για την επανεκκίνηση της ομάδας του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ των γυναικών.

Η Πέννυ με χαρά μας απάντησε: 
  
''Χαίρομαι πολύ που ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. 
Είναι μεγάλος σύλλογος και ο πιο ιστορικός στο βόλεϊ γυναικών. 
Η αποχώρηση του από το πρωτάθλημα πέρσι ήταν σαν ένα κακόγουστο αστείο και εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι η αρχή για ένα επιτυχημένο γεμάτο τίτλους μέλλον.
Ευχαριστώ  που μου δώσατε την ευκαιρία να πω δυο κουβέντες για την ομάδα που πέρασα πολύ όμορφες στιγμές!''

Αξίζει όμως να διαβάσετε και τι είχε πει πέρσι τον ίδιο καιρό μετά την είδηση της μη συμμετοχής του Παναθηναϊκού στην Α1!
Αναλυτικά:

''Μετά από 3 πανέμορφα χρόνια ήρθε η στιγμή να φύγω από την ομάδα που μου χάρισε τις καλύτερες μέρες της καριέρας μου και με αγκάλιασε και αγάπησε όσο κανένας άλλος. Η ομάδα και ο κόσμος της πίστεψαν σε μένα και είδαν κάτι στο πρόσωπό μου. Με έκαναν να νιώσω οτι τους γνωρίζω χρόνια, έγιναν το δεύτερό μου σπίτι. Περάσαμε από δύσκολες, έντονες, όμορφες αλλά και επώδυνες καταστάσεις αλλά πάντα ήμασταν ένα, μια οικογένεια. Αγαπώ τον Παναθηναικό και τον κόσμο του. Οι συνθήκες όμως με αναγκάζουν να φύγω και να παίξω για ένα χρόνο στον Ηρακλή Κηφισιάς, μια αξιόλογη ομάδα με τους δικούς της στόχους.

Εύχομαι οι δρόμοι μας, εμένα και του Παναθηναικού να χωρίσουν προσωρινά και κάποια στιγμή να έχω ξανά την τιμή να φορέσω αυτή την φανέλα και να καταφέρω να τελειώσω ότι δεν κατάφερα αυτά τα τρία χρόνια. Γιατί ο Παναθηναικός αξίζει να είναι μόνο στην κορυφή πουθενά αλλού. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες που έκαναν ότι μπορούσαν για να μην λείψει κάτι σε μένα κ στις συμπαίκτριές μου. Δεν θα τους ονοματίσω ξέρουν πολύ καλά αυτοί ποιοι είναι και πόσο τους εκτιμώ. Εις το επανιδείν…''

 


Σχετικά Άρθρα