Παπαδόπουλος: «Σαν ενιαία δύναμη»

23/05/2017 22:10254ΠΑΟΚ
Ετικέτες: Παναγιώτης ΠαπαδόπουλοςΠΑΟΚ
tatoo

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ, η οποία έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, όσα είπε στην ιστοσελίδα του Α.Σ.

Για τη σεζόν που πέρασε:
«Νομίζω ότι είδαμε την πλέον ανατρεπτική σεζόν, αν κάποιος συγκρίνει την αγωνιστική παρουσία των δυο ομάδων όλη τη χρονιά. Όλοι οι αθλητές γνωρίζαμε πως η ομάδα είχε πολλά να βγάλει και οι δυνατότητες ήταν τεράστιες… Θεωρώ πως η χρονιά έκλεισε απόλυτα επιτυχημένα».

Για την εμπιστοσύνη των προπονητών στο πρόσωπό του:
«Προσωπικά είχα άριστη συνεργασία με όλους τους προπονητές αλλά και όσους βρίσκονταν γύρω από την ομάδα. Κατά τη γνώμη μου, η υπομονή και η πίστη της διοίκησης, είχαν καταλυτική σημασία στην αγωνιστική μας παρουσία την περίοδο των playoffs».

Για τα ψυχικά αποθέματα της ομάδας στα Playoffs:
«Η ομάδα διέθετε στους τελικούς 14 παίκτες γεμάτους ενέργεια και θέληση να προσφέρουν ότι καλύτερο. Είμαστε σαν μια ενιαία δύναμη. Άλλωστε, ο καθένας μπορούσε να το διακρίνει αυτό. Σίγουρα σε αυτές τις σειρές μεγάλων και πολλών παιχνιδιών, όπου η ψυχολογία αλλάζει ανάλογα με το αποτέλεσμα, πρέπει να μένεις ενωμένος και άπλα να παίζεις βόλεϊ».

Για την Ευρώπη και το μέλλον:
«Ο ΠΑΟΚ έχει βρει το δρόμο του και τον τρόπο ώστε να είναι πρωταγωνιστής στην Ελλάδα. Με την αμέριστη στήριξη των φιλάθλων και των χορηγών μπορεί να κάνει την ευρωπαϊκή πορεία που αναλογεί στο τεράστιο όνομα του συλλόγου».


Σχετικά Άρθρα