Πανναξιακός: Φιέστα Κυπέλλου με τους Μακεδόνες Αξιού

10/03/2017 18:17310Α1 volley league Γυναικών 2016/2017 Παναξιακός Μακεδόνες Αξιού
Ετικέτες: ΠανναξιακόςΜακεδόνες Αξιού
tatoo

του Π. Καλιμάνη

Ο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας Πανναξιακός φιοξενεί τους Μακεδόνες στο ΔΑΚ Νάξου το Σάββατο στις 15.00 σε αγώνα που περισσότερο θα θυμίζει φιέστα, ύστερα απο την σπουδαία εμφάνιση του ΠΑΟΝ στη διοργάνωση της Γλυφάδας.

 Αγωνιστικά ο ΠΑΟΝ με ανεβασμένη ψυχολογία. θέλει να κρατήσει τον καλό ρυθμό των τελευταίων παιχνιδιών και παράλληλανα βρίσκεται στο «κόλπο» διεκδίκησης ακόμα και της 2ης θέσης. Ο προπονητής της νησιωτικής ομάδας, Γιώργος Ρούσης ανέφερε: «Το Σάββατο σίγουρα παίζουμε για το πρωτάθλημα αλλά τα συναισθήματα ακόμα είναι πολλά από το final-4.

Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι καθώς είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον αντίπαλο μας που κυνηγάει την τετράδα-για εμάς βέβαια υπάρχουν πιθανότητες να πλασαριστούμε σε καλύτερή θέση στην τετράδα αλλά πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος». 

 Χωρίς άγχος και Τοάζι οι Μακεδόνες

Οι Μακεδόνες από την πλευρά τους βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από τον ΑΟ Θήρας που είναι στην 4η θέση, θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και την Τοάζι και ο προπονητής του συλλόγου των Κυμίνων, Μανώλης Σκουλικάρης σχολίασε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς η Νάξος είχε καλή παρουσία στο Final 4 και έχει ανεβασμένη ψυχολογία.

Είναι ένα ερωτηματικό για μας το πως θα εμφανιστούμε μετά από τη διακοπή των δύο εβδομάδων και με ‘προβληματικές’ προπονήσεις λόγω των υποχρεώσεων της ομάδας των κορασίδων. Πριν τη διακοπή ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι για να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας κρατήσει ζωντανούς στη διεκδίκηση της τετράδας»


Σχετικά Άρθρα