Όλοι εκβιάζουν το Βόλεϊ το οποίο βρίσκεται σε καταστολή!

01/10/2019 20:481764Απόψεις Ηρακλής
Ετικέτες: Στάθης ΝικολούζοςΑπόψεις
be a maverick

Τις τελευταίες ώρες ζούμε το σήριαλ Ηρακλής, με τον πρόεδρο να κατηγορεί αθλητές που τους οφείλει χρήματα και στην μέση ο ΕΣΑΠ που απαντάει για λογαριασμό των πρώην αθλητών.

Όλοι προσπαθούν να εκβιάσουν το Βόλεϊ, Οι αθλητές σου λέει χωρίς την συναίνεση μας δεν κατεβαίνει η ομάδα, η διοίκηση έκανε ρελάνς στην στάση των παλαίμαχων αθλητών λέγοντας ότι δεν κατεβάζει ομάδα και θα μείνει τόσο κόσμος άνεργος αλλά και θα τιναχτεί στον αέρα το πρωτάθλημα. 

Η άποψη μας …. Το βόλεϊ Κύριοι δεν εκβιάζεται ! και κάντε ότι θέλετε, δείξτε όλοι πόσο αγαπάτε το άθλημα αυτό  … δικαίωμα σας είναι !

Πρέπει όλοι να  ''κατέβουν απ το άλογο'' και να δουν την πραγματικότητα.

Επαγγελματικό χωρίς έσοδα, δεν υπάρχει, ομάδες χωρίς αθλητές δεν υπάρχουν, όπως και αθλητές χωρίς ομάδες Εκτός και αν ασχοληθούν με το beach και το snow volley των μεγάλων επάθλων που φτάνουν τα 150 ευρώ!
Φτάσαμε στο σημείο ορισμένοι να ονειρεύονται επιστροφή του πρωταθλήματος  της volleyleague στην ΕΟΠΕ, και μόνο στην σκέψη  είναι αστείο. 
Το γυναικείο πρωτάθλημα που είναι στην ευθύνη της ΕΟΠΕ  απλά δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ… 

Ούτε τηλεόραση, ούτε κεντρικός χορηγός, ούτε κανένας χορηγός και κάποια χρήματα   (1000 ευρω) που ήταν να δοθούν στα σωματεία από την ΕΡΤ δόθηκαν σε διαφημιστικό χρόνο. 

Η χειρότερη διοικητική ανυπαρξία  των τελευταίων 20 ετών παραδομένη στα γραφειοκρατικά μυαλά που εσκεμμένα κράτησαν τα πρωταθλήματα του  βόλεϊ αιχμάλωτα αφού είναι τα ίδια από τις αρχές της δεκαετίας 1990 και τελευταία χωρίς ηγετική καθοδήγηση! 

Μόνο Απαιτούν  από τις ομάδες χωρίς να μπορούν να τους προσφέρουν, έστω την ησυχία τους.

Ζούμε πλέον σε μια κατάσταση άνευρη, άτονη, χωρίς όραμα, αδιάφορη από την πλευρά της ΕΟΠΕ που το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να εισπράξουν τα χαράτσια  ως νέοι φοροεισπράκτορες. 
Σε αυτούς να γυρίσει το αντρικό πρωτάθλημα? 

Αναρρώνει το Ελληνικό βόλεϊ,  και το γραφείο τύπου πανηγυρίζει που ανέβηκε έξι θέσεις η εθνική γυναικών και πλέον απολαμβάνει  την 22η θέση ανάμεσα σε 44 ευρωπαϊκές χώρες. 

Αυτά για τώρα γιατί στο τέλος ο Ηρακλής θα κατέβει αφού το βόλει δεν εκβιάζεται αλλά οι αντιμαχόμενοι δεν θα αντέξουν την πίεση!

Στάθης Νικολουζος 

 

 


Σχετικά Άρθρα