Ολγα Βεργίδου: Είναι ωραία η κορυφή, απλά είναι πολύ νωρίς!

13/11/2018 21:01556Α.Ο. Θήρας Παναξιακός
Ετικέτες: Ολγα ΒεργίδουΠανναξιακός Α.Ο.Ν.
be a maverick

Η Όλγα Βεργίδου μίλησε στην ημερήσιαεφημερίδα Κυκλαδική για το παιχνίδι με τον Α.Ο.  Θήρας αλλά και για τον τίτλο της καλύτερης αθλήτριας (MVP) την 3η αγωνιστική.

''Η διεθνής πασαδόρος με 7 πόντους (3/4 επ., 3 άσσοι, 1 μπλοκ) και άψογη οργάνωση στην επίθεση, οδήγησε την ομάδα της στη νίκη με 3-0 σετ επί του ΑΟ Θήρας. Αυτό είναι το πρώτο βραβείο MVP που παίρνει η Όλγα Βεργίδου.

Σήμερα μιλήσαμε με την πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής και φυσικά καταλύτη στη νίκη του Πανναξιακού επί του ΑΟ Θήρας.

Ολγα, Ζαλίζει η κορυφή;

Ο. Βεργίδου: Είναι ωραία η κορυφή,  απλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλάμε για κορυφή. Είναι ωραία που είμαστε πρώτες, εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα  ‘κάνουμε το ταμείο’ .

Κ: Ποια ήταν λοιπόν τα χαρακτηριστικά, ποια ήταν τα μυστικά της μεγάλης νίκης ενός αντιπάλου ο οποίος θα  είναι από τους βασικότερους ανταγωνιστές στη μάχη για την κορυφή;

Ο. Βεργίδου: Κατ’ αρχήν δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, παρόλο που υπήρχε κούραση από το  προηγούμενο ταξίδι, το θέλαμε πάρα πολύ, υπήρχε πάθος, υπήρχε πολύ συγκέντρωση, ξέραμε ότι το ήθελε πολύ ο κόσμος αλλά κυρίως το θέλαμε εμείς πολύ και τα καταφέραμε, είμαστε συγκεντρωμένες κατά τη διάρκεια όλου του παιχνιδιού και νομίζω εκεί ήταν το κλειδί στη συγκέντρωση.

Κ:  Ήσουν, πρόπερσι,  μια χρονιά στον ΑΟ Θήρας, γνωρίζεις αυτά τα ντέρμπυ, γνωρίζεις την ψυχολογία τους, πως το ένιωσες για άλλη μια φορά, από την άλλη πλευρά τώρα;

Ο. Βεργίδου: Από όποια πλευρά και να είμαστε τα ντέρμπυ είναι ντέρμπυ, είναι ωραία ματς, εμείς έχουμε έρθει γι αυτά τα ματς κυρίως, εμένα προσωπικά με ιντριγκάρουν.

Κ: Λένε ότι τα νησιά δεν είναι ένας γόνιμος χώρος για πρωταθλητισμό. Είσαι δύο χρόνια στα νησιά, πως  το βιώνετε. Είναι μύθος τελικά αυτό ή μπορεί να αλλάξει με κάποιες ενέργειες που μπορεί να γίνουν;

Ο. Βεργίδου: Σίγουρα υπάρχουν θετικά και αρνητικά στα νησιά, εμείς εδώ έχουμε έρθει και έχουμε απεριόριστο χρόνο να δουλέψουμε, κάνουμε διπλές προπονήσεις κάθε μέρα, σίγουρο  είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν υπάρχει συνέχεια, όλες είμαστε από μεταγραφές. Σιγά σιγά όμως, ο Παναξιακός προσπαθεί να βάλει τα παιδιά μέσα όπως θα έχετε δει, ήδη υπάρχουν δύο κορίτσια που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας, αλλά νομίζω το σημαντικό για τον Παναξιακό είναι ότι έχει χώρο και γήπεδο και ώρες και δουλεύουμε αρκετά πάνω σε αυτό, αυτό που χεριάζετε ο πρωταθλητισμός δηλαδή.

Κ: Πέρυσι αγωνίστηκες σε πρωτάθλημα στο εξωτερικό , στην Φινλανδία. Οι διαφορές μεταξύ του ελληνικού πρωταθλήματος και μιας ξένης χώρας ποιες είναι;

 

Διαβάστε ΕΔΩ όλη την συνέντευξη της Όλγας Βεργίδου στην ημερήσια εφημερίδα Κυκλαδική 


Σχετικά Άρθρα