Όλγα Στράντζαλη: «Όλη τη σεζόν θα σκεφτόμαστε το Euro» (video)

25/08/2018 23:13887Eθνική Γυναικών
Ετικέτες: Στράντζαλη ΌλγαΕθνική Γυναικών
be a maverick

Χαρούμενη που είναι μέλος της Εθνικής ομάδας δήλωσε μετά την ιστορίκη πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Όλγα Στράντζαλη. Η διεθνής ακραία αναφέρθηκε στο Euro του 2019 που θα βρίσκεται στο μυαλό της όλο τον χειμώνα, καθώς και για τις συμπαίκτριές της που έπαιξε η μία για την άλλη.

«Δώσαμε ότι είχαμε γιατί ξέραμε ότι αν νικούσαμε θα παίρναμε την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό. Είχαμε λίγο άγχος στην αρχή επειδή ξέραμε πόσο κρίσιμο ήταν το παιχνίδι, όμως τέλος καλό όλα καλά. Είμαστε ομάδα και το αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι το δείχνουμε και η κάθε μία παίζει για την άλλη. Έπαιξα για όλα τα κορίτσια και αυτές έπαιξαν για εμένα.

Μας αρέσει πολύ που ο κόσμος χόρεψε μαζί μας το συρτάρι στο τέλους του αγώνα, το είχαμε προετοιμάσει όλες μαζί στα αποδυτήρια. Είναι η δικαίωση όλων των καλοκαιριών που έχουμε περάσει με την Εθνική, είναι δικαίωση για την κάθε αθλήτρια που όλη τη σεζόν τα δίνει όλα με την ομάδα της. Δουλέψαμε σκληρά για να έρθει αυτή η πρόκριση και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος αυτή της ομάδας που έγραψε ιστορία. Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι μία τεράστια διοργάνωση και είμαι πολύ χαρούμενη που θα το ζήσω.

Πρώτα βέβαια έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα τον Ιανουάριο, όμως το μυαλό μας ήδη βρίσκεται στο Euro. Όλη τη σεζόν που έρχεται θα έχουμε στο μυαλό μας το καλοκαίρι του 2019 και τα τελικά του Ευρωπαϊκού».Σχετικά Άρθρα