Όλα δείχνουν Μουστακίδη στον ΠΑΟΚ

26/10/2017 21:13325Volleyleague ΠΑΟΚ
Ετικέτες: ΠΑΟΚVolleyleague A1 ανδρώνΣάκης Μουστακίδης
be a maverick

Ο Ντούσκο Νίκολιτς, όπως σας ενημερώσαμε από το πρωί, απάντησε αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ καθώς επικαλέστηκε ανειλημμένες υποχρεώσεις στο Βελιγράδι και όλα δείχνουν ότι ο Δικέφαλος κάνει στροφή στην ελληνική αγορά με τον Σάκη Μουστακίδη να είναι αυτή τη στιγμή να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Oι εξελίξεις ωστόσο τοποθετούνται για την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς αυτή τη στιγμή στον Εθνικό η συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα κρίνεται από μια κλωστή.
Οι Θρακιώτες έχουν τον πονοκέφαλο με την οφειλή προς τον Χρήστο Κίτσιο (η οποία χρονολογείται από το 2005 με την απόφαση να έχει εκδοθεί το 2011), αλλά λύση δεν έχει βρεθεί και όσο οι ώρες περνούν η αγωνία κορυφώνεται.

Όμως στην περίπτωση του Μουστακίδη υπάρχει ένα μεγάλο αλλά, καθώς ο έμπειρος τεχνικός δεν υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψει έτσι απλά τον Εθνικό για να έρθει στον ΠΑΟΚ, αλλά για να πει το «ναι» θα πρέπει πρώτα να πάρει το «οκ» του Εθνικού.

Γι’ αυτό το λόγο οι ασπρόμαυροι προσπαθούν να δουν και τις άλλες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο πως όποιος κι αν είναι ο διάδοχος του Ελγέτα, δεν προλαβαίνει να κάτσει στον πάγκο στο ματς της πρεμιέρας με την Κηφισιά.


Σχετικά Άρθρα