Οικογενειακή «μονομαχία» Ιωαννίνων-Ασκληπιού!

10/02/2017 13:1615392016/2017 Β΄ Όμιλος (1ος Υπο-όμιλος)
Ετικέτες: Ασκληπιός ΤρικάλωνΣοφία ΠαναγιάρηΓιαννενα
be a maverick

Τα Γιάννενα,  είναι ο επόμενος σταθμός της ομάδας των γυναικών του Ασκληπιού στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας. Την Κυριακή 12/2 (18.00) αντιμετωπίζουν στο κλειστό της Λιμνοπούλας, τον τοπικό Α.Σ.Γιάννενα, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του Α2 υποομίλου.

  Το παιχνίδι έχει ξεχωριστή σημασία όπως και στον πρώτο γύρο για την προπονήτρια του Θεσσαλικού συλλόγου, Σοφία Παναγιάρη, καθώς θα αντιμετωπίσει  για δεύτερη φορά τις αδελφές της, Ιωάννα και Όλγα Κουκουτή.

  Τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός στο βαθμολογικό πίνακα με τον Ασκληπιό να ισοβαθμεί με την ΕΑ Λάρισας στην 5η θέση με 15 βαθμούς, ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων έχει 14 βαθμούς. 

 Αγωνιστικά οι  Κυριακάτικοι μονομάχοι, προέρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα καθώς την προηγούμενη αγωνιστική,  τα Γιάννενα ηττήθηκαν στην Λαμία από τον επικεφαλής της βαθμολογίας Α.Ο Λαμίας με 3-0 ενώ ο Ασκληπιός πήρε δραματική νίκη απέναντι στην ΕΑ Λάρισας με 3-2 στο Κλειστό των Τρικάλων.

  Στο Παιχνίδι του 1ου γύρου στο Κλειστό των Τρικάλων, η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε την νίκη με μεγάλη ανατροπή 3-2 παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 2-0.

 

Σχετικά Άρθρα