Ζλατιλίδης:«Καλούμε τους φιλάθλους να μας στηρίξουν»

22/03/2017 23:143602016/2017 Α2 Ανδρών
Ετικέτες: ΟΦΗα2 ανδρών
be a maverick

 Το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι, πριν μπεί στην μάχη των μπαράζ για την άνοδο στην Α1, θα δώσει την Κυριακή (4μμ) το βόλει του ΟΦΗ, που υποδέχεται το Μαρκόπουλο, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Μετά από αυτό το παιχνίδι, ο ΟΦΗ, που έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα πλει οφ, δίνει ένα ακόμη με την Παλλήνη, εκτός έδρας και μετά  φουλάρει για τα μπαράζ που θα γίνουν 21-23 Απριλίου και 28-30 Απριλίου!

«Θα θέλαμε στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρας μας για την κανονική περίοδο, να έχουμε τον κόσμο του ΟΦΗ στο πλευρό μας, καθώς θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στο σπίτι μας και θα είναι σημαντική ηθική επιβράβευση για τα παιδιά, πριν μπουν στα μπαράζ για την άνοδο στην Α1.

Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας δουν την Κυριακή και να χαρούν μαζί μας.

Οι παίκτες της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, έχουν κάνει φέτος μεγάλη προσπάθεια.

Είναι 7 μήνες στο γήπεδο και έχουν δουλέψει πολύ.Ο πρώτος στόχος, δηλαδή η συμμετοχή στη νέα κατηγορία την Preleagueπου θα είναι η κατηγορία που δημιουργείται κάτω από την Α1, επιτεύχθηκε για μας.

Τώρα θα παλέψουμε για το δεύτερο μεγάλο στόχο, που είναι η άνοδος στην Α1 και εύχομαι να τον πετύχουμε και αυτόν» τόνισε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr oπροπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης.


Σχετικά Άρθρα