Ο ΣΠΑΚ παρέμεινε στην Β Εθνική!

19/03/2018 19:43292Β΄ Εθνική Γυναικών
Ετικέτες: ΣΠΑΚ Καρδίτσας
tatoo

Σφράγισαν τη παραμονή τους για μια ακόμη χρονιά στη Β Εθνική  μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος εχθές το βράδυ οι γυναίκες του Σπα Καρδίτσας κερδίζοντας καθαρά κ εύκολα με 3-0 σετ την Ιτέα Άμφισσας,ένα ματς που διεξήχθη στο κλειστο γυμναστήριο Μουζακίου.

Σε συνδυασμό με τη νίκη της Αργώ Βόλου επί των Σουφλαρίων Λάρισας οι γυναίκες του Σπακ τα κατάφεραν κ πάλι σε μια δύσκολη χρονιά με αρκετά προβλήματα τραυματισμών βασικών παιχτριών.

Οι προπονητές με τη σειρά τους ευχαριστούν θερμα όλους όσους στάθηκαν κοντά στο γυναικείο τμημα του Σπακ κ στηρίξανε τη φετινή προσπάθεια . Ιδιαίτερη αναφορά από τους προπονητές στα 3 κορίτσια λόγω του τέλους των σπουδών τους στη πόλη μας λογικά θα αποχωρήσουν από την ομάδα ,εκφράζοντας την ευχαρίστηση τους για την προσφορά τους στο σύλλογο αυτά τα 4 χρόνια κ τους εύχονται ότι καλύτερο στη ζωή τους . Παπαστεφάνου Χριστίνα ,Παγώνη Μαρία,Παγώνη Άννα σας ευχαριστούμε!!!
Τα σετ με πρώτο το Σπακ(25-12,25-17,25-13).
ΣΠΑΚ(Αλεξίου Αθ.,Χαβρουζάς Β.)Παπαστεφάνου,Παγώνη Μ.,Παγώνη Α.,Παπαγιώργου,Παπασσακελλαρίου(λ),Τεντολούρη,Κωνσταντίνου,Νικολάου,Κανάκη,Παπαντώνη,Καρατζιά,Στάθη(λ).


Σχετικά Άρθρα