Ο Πρόεδρος και ο Γεν. Αρχηγός του Πανναξιακού στην εκπομπή "Πρόσκληση σε διάλογο" (video)

07/02/2018 02:35643Παναξιακός
Ετικέτες: Πανναξιακός Α.Ο.Ν.Γιώργος ΠοτικιάνΜπάμπης ΙωσηφίδηςΝάξος
be a maverick

Ο Πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ, κ. Γιώργος Ποτικιάν ήταν ο βασικός καλεσμένος του δημοσιογράφου Γιάννη Βλαχάκη στην εκπομπή του "Πρόσκληση σε διάλογο".

Στο στούντιο του naxos tv ο παρουσιαστής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ζωντανά με τον πρόεδρο του Πανναξιακού ΑΟΝ, Γιώργο Ποτικιάν και τον γενικό αρχηγό του σωματείου, Μπάμπη Ιωσηφίδη.

Οι δύο παράγοντες αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας νησιωτικός σύλλογος ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που συνεχίζουν και στηρίζουν τον Πανναξιακό.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τα οικονομικά του σωματείου, ο γενικός αρχηγός τόνισε πως η ομάδα δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ από τις νέες υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί υπό την νέα διοίκηση ενώ σημείωσε πως έχει ήδη καλυφθεί το 1/3 της οφειλής που παρέλαβαν που αντιστοιχεί σε 18.000 ευρώ.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ποτικιάν αναφέρθηκε στις σχέσεις του Πανναξιακού με το γειτονικό σωματείο της Σαντορίνης, τον ΑΟ Θήρας, και ευχαρίστησε διοίκηση και φιλάθλους για την φιλοξενία στον πρόσφατο αγώνα βόλεϊ γυναικών. 

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, οι δύο παράγοντες ευχαρίστησαν την Blue Star Ferries για την πολύτιμη στήριξή της στον Πανναξιακό προσφέροντας του δωρεάν μετακινήσεις στην ομάδα βόλεϊ γυναικών και μπάσκετ ανδρών, ενώ παράλληλα ευχαρίστησαν τις επιχειρήσεις του νησιού που συνεχίζουν να βοηθούν με όλους τους τρόπους τον σύλλογο ώστε να έχει εύρυθμη λειτουργία και να πρωταγωνιστεί.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το web tv του Naxos TV και το Islandpress.gr


Σχετικά Άρθρα