Ο Πορφύρας συγχαίρει την Ράπτη

20/11/2017 19:11895Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ 2017/2018
Ετικέτες: ΑΟΦ ΠορφύραςΠόπη ΚαλλήVolleyleague γυναικώνΜάρα Ράπτη
be a maverick

Την 21χρονη Μάρα Ράπτη για την συμμετοχή της στην καλύτερη επτάδα της 6ης αγωνιστικής, συγχαίρει με ανακοίνωση του ο Πορφύρας ,η οποία αναφέρει:

«Η ομαδική επιτυχία φέρνει και την ατομική καταξίωση και η ατομική καταξίωση έρχεται μέσα από την ομαδική επιτυχία, αναδεικνύοντας την προσπάθεια με την δύναμη της συνεργασίας και αντανακλώντας την αξία και την προσφορά των αθλητριών και την ισχύ του συνόλου.

Συγχαίρουμε την 21χρονη Πειραιώτισα αθλήτρια του Πορφύρα ,Μάρα Ράπτη, ( για τέταρτη σεζόν στον Πορφύρα, με τον οποίο έχει αγωνισθεί και στο πρωτάθλημα Νεανίδων ), κόρη της προπονήτριας μας ,Πόπης Καλλή, για την ανάδειξη της στην καλύτερη επτάδα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών της Α1 Εθνικής, από την ΕΟΠΕ, όπως και την 25χρονη αθλήτρια του Πορφύρα Μαριαλένα Δραγουμάνου η οποία είναι στην πρώτη δεκάδα τριών κατηγοριών των στατιστικών του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής της περιόδου 2017-2018 ( πόντοι, άσοι, επιθέσεις ). Την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε στην καλύτερη επτάδα, τις Μουστάκη-Δραγουμάνου. Θα ακολουθήσουν και άλλες.

Είμαστε πεπεισμένοι για αυτό. Συνεχίζουμε τον αγώνα αρχών και αξιών για ότι καλύτερο μπορούμε. Με καμάρι για την εξέλιξη και την καταξίωση των αθλητριών μας, που κατατείνουν στην πορεία της ΟΜΑΔΑΣ μας. Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους».

 


Σχετικά Άρθρα