Ο Πανναξιακός ΑΟΝ για 4η συνεχόμενη χρονιά στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού.

24/10/2019 15:01532Παναξιακός
Ετικέτες: Πανναξιακός Α.Ο.Ν.Νάξος
be a maverick

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχουν στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού.

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού» στις 25 Οκτωβρίου φωτογραφήθηκαν θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συμπαρασταθούν στις αγωνίστριες γυναίκες που πάλεψαν με τον καρκίνο του μαστού και να τιμήσουν την προσπάθειά τους ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ την πρόληψη.

Σε συνεργασία με την ομάδα «ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΨΗ» που δρα με εκστρατείες κατά του καρκίνου του μαστού, οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακού ΑΟΝ φωτογραφήθηκαν με ροζ εμφάνιση και με το χαρακτηριστικό «ροζ κορδελάκι» (Pink Ribbon), μία συμβολική κίνηση στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού καθώς ο μήνας Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ως «Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού» στο πλαίσιο διεθνούς προσπάθειας, με στόχο την καταπολέμηση της ασθένειας.

Η «ροζ κορδέλα» αποτελεί σύμβολο στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, που μας υπενθυμίζει να προγραμματίζουμε τον προληπτικό υπέρηχο μαστού ή τη μαστογραφία, που στόχο έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει και να περάσει το μήνυμα πως η πρόληψη σώζει ζωές.

Ευχαριστούμε την κ. Μαίρη Δελημάρη – Φραντζέσκου, διοικητικό μέλος του σωματείου μας για την επιμέλεια της δράσης καθώς και την εταιρεία CAAN Athletics και τον Δημήτρη Μπαχράμη για την προσφορά των «Ροζ Εμφανίσεων» της φωτογράφησης.


Σχετικά Άρθρα