Ο χρόνος νίκησε Κηφισιά και Παμβοχαϊκό

05/10/2017 17:51314Ομάδες Volleyleague Παμβοχαϊκός
Ετικέτες: ΚηφισιάΠαμβοχαϊκόςΑρσενιάδηςΔεληκώσταςΜπέλος
tatoo

Στο Ζηρίνειο Κηφισιά και Παμβοχαϊκός φρόντισαν να ξεκινήσουν το μεταξύ τους φιλικό ωστόσο αυτό διακόπηκε δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αφού διακόπηκε στο 30-29 του 4ο σετ λόγω προγραμματισμένης προπόνησης από άλλη ομάδα στο γήπεδο.

Εκτός χρόνου βγήκαν Κώστας Αρσενιάδης και Κώστας Δεληκώστας στο Ζηρίνειο αφού το φιλικό των ομάδων τους διεκόπη λόγω προχωρημένης ώρας.

Συγκεκριμένα το φιλικό σταμάτησε στο 30-29 του 4ο σετ και ενώ η ομάδα του Βραχατίου βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Αιτία η προγραμματισμένη για μετά τον αγώνα προπόνηση ομάδας που είχε πάει ήδη πίσω.

Στην Κηφισιά το πρόβλημα του διαγώνιου στο φιλικό λύθηκε με την συμμετοχή του Χρίστου Μπέλου ,ο οποίος είχε την ευκαιρία να «ξεμουδιάσει» από την αγωνιστική απραξία που βρίσκεται περιμένοντας τα νέα από τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη ο Θρακιώτης τεχνικός του Παμβοχαϊκού είδε τον Κώστα Δαλακούρα να αποχωρεί τραυματισμένος καθώς υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και θα περιμένει τις επόμενες ώρες προκειμένου να γνωρίζει περισσότερα για την κατάσταση του παίκτη του.


Σχετικά Άρθρα