Ο Αυγενάκης τελειώνει τον Σύλα!

09/09/2020 16:03758Απόψεις
Ετικέτες: ΣύλαςΓιώργος ΚαραμπέτσοςΛευτέρη Αυγενάκη
be a maverick

 Κατατέθηκε επιτέλους το νομοσχέδιο και μπήκαν αρκετοί περιορισμοί στις υποψηφιότητες στις ομοσπονδίες αλλά η υποκρισία είναι διάχυτη αφού για πρώτη φορά υπάρχει διαχωρισμός αθλητικού σωματείου, αθλητικής ένωσης και ομοσπονδίας.
Δηλαδή μπορεί ένας ισόβιος πρόεδρος στην ηλικία των 99 ετών   να βάλει υποψήφιος για πρόεδρος στο αθλητικό σωματείο αλλά δεν μπορεί να βάλει στην ομοσπονδία.
Βλέπετε τον Αυγενάκη τον ενδιαφέρει να ελέγξει  τις ομοσπονδίες. Τα σωματεία θα μοιραστούν τα 12.000.000 λίγο πριν τις εκλογές των ομοσπονδιών. 
Οι εκλογές με νόμο πάνε πίσω… ενώ δίνεται παράταση στα νυν διοικητικά συμβούλια μέχρι τον Φεβρουάριο του 21.
Γιατί πάνε μετά τον Νοέμβριο οι εκλογές στις ομοσπονδίες? Τι θέλει να ελέγξει ο Κρητικός?
Ειδησεογραφική αθλητική σελίδα για τα ολυμπιακά αθλήματα έχει γίνει το επίσημο γραφείο τύπου της ΓΓΑ.
Πάντως στο βόλεϊ θα αναγκαστούμε να αποχωριστούμε τον Σύλα εκτός και αν ο Καραμπέτσος τον ορίσει στην θέση ως εξωδιοικητικό.
Βλέπετε ο επι χρόνια υπεύθυνος πρωταθλημάτων έχει την μοναδική ικανότητα  να τον βρίζουν τα σωματεία αλλά να τον στηρίζει ο εκάστοτε πρόεδρος!
Σημεία των καιρών… ο 71χρονος μπορεί να είναι πρωθυπουργός , υπουργός, βουλευτής, πρόεδρος σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, προπονητής, πρόεδρος σε σωματείο, σε ένωση αλλά όχι πρόεδρος στην ομοσπονδία.
Απορώ που στον νόμο του Αυγενάκη δεν υπάρχουν και φωτογραφίες αυτών που δεν θέλει.
Κρίμα δεν θα ξαναδούμε φοιτητές στις γενικές συνελεύσεις αφού οι εκπρόσωποι πρέπει να είναι μέλη των διοικητικών συμβουλίων των σωματείων. 
Θα πέσει μεγάλο γέλιο…. 

 

διαβάστε Ακόμα

Μεγάλο ντέρμπι στο Ρίο ντε Τζανέιρο (στοίχημα)

 


Σχετικά Άρθρα