Ο ΑΟΠ Κηφισιάς κάνει έλεγχο στο ΚΤΕΟ Autovision Κάτω Κηφισιάς

21/11/2017 19:34522ΑΟΠ Κηφισιάς 2017/2018
Ετικέτες: ΑΟΠ ΚηφισιάςΓιώργος ΠαπαδόπουλοςΚΤΕΟ Autovision Κάτω Κηφισιάς
tatoo

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής του συνεργασίας με το ΚΤΕΟ Autovision Κάτω Κηφισιάς για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο πρόεδρος του Α.Ο.Π. Κηφισιάς ,Γιώργος Παπαδόπουλος, δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι, που το ΚΤΕΟ Autovision Κάτω Κηφισιάς ανανεώνει την συνεργασία του με την ομάδα μας. Είναι μία εταιρεία η οποία φημίζεται για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για διαρκή βελτίωση».

Το ΚΤΕΟ Autovision Κάτω Κηφισιάς επί της οδού Καλυφτάκη 1 αποτελεί πρότυπη μονάδα εξυπηρέτησης του Δικτύου Autovision.

Διαθέτει άνετες εγκαταστάσεις τεχνικού ελέγχου και αναμονής στις οποίες παρέχονται δωρεάν καφές και wi-fi.

Κατά τη διάρκεια του τεχνικού ελέγχου υπάρχει ζωντανή ηλεκτρονική παρακολούθηση της διαδικασίας τεχνικού ελέγχου του οχήματος, ενώ μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου ακολουθεί αναλυτική ενημέρωση για τα αποτελέσματα του. Στο ΚΤΕΟ Autovision Κάτω Κηφισιάς ελέγχονται ελαφρά οχήματα έως 3,5 τόνους και δίκυκλα, καθημερινά από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα και το Σάββατο με ή χωρίς ραντεβού.

Στον χώρο του ΚΤΕΟ Autovision Κάτω Κηφισιάς παρέχονται επίσης υπηρεσίες πώλησης ασφαλιστικών υπηρεσιών από την εταιρεία Autovision Safe.


Σχετικά Άρθρα