Στον Βύρωνας Καβάλας η Χριστίνα Πεταλά

11/10/2017 20:302028Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές Αναπτυξιακά Αγοριών Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: Βύρωνας ΚαβάλαςΚαρίπογλου ΑριστείδηςΧριστίνα Πεταλά
be a maverick

  Την συνεργασία με το ζωντανό θρύλο του γυναικείου βόλεϊ και μια από τις κορυφαίες παίκτριες όλων των εποχών που έγραψε τις  δικές της σελίδες δόξας, την Χριστίνα Πεταλά, ανακοίνωσε ο Βύρωνας Καβαλάς.

Η  κ.Πεταλά  που πρόσφατα ανέλαβε ομοσπονδιακή προπονήτρια στα κλιμάκια, θα αναλάβει την δημιουργία των ακαδημιών του συλλόγου ο οποίος  στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος Αριστείδης Καριπόγλου, επισημαίνει:

«Ο Βύρωνας Καβάλας τολμάει για την ιστορία του και προχωρεί στην δημιουργία Ακαδημίας Volley ball αγοριών - κοριτσιών .

Το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε και αποφάσισε να αναθέσει την δημιουργία των ακαδημιών στην Ομοσπονδιακή προπονήτρια πετοσφαίρισης κα Πεταλά Χριστίνα.

Η κα Πεταλά Χριστίνα είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ .

Οι συστάσεις για την κα Πεταλά είναι περιττές , το πλούσιο βιογραφικό της , η καριέρα της σε ΑΟΚαβαλας , Άρη Θεσσαλονίκης και Ηρακλή Θεσσαλονίκης και οι πολλές  συμμετοχές της σε Εθνική ομάδα νεανίδων και γυναικών είναι από μόνα τους μια ολόκληρη ιστορία . Από την μεριά της διοίκησης έφορος του τμήματος αναλαμβάνει ο κος Κατσικουλης Βαλάντης .
 

Ο ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας ως η πιο ιστορική ομάδα του Δήμου μας ανέκαθεν είχε και αθλητικά τμήματα πέραν του ποδοσφαίρου , βήμα βήμα το όραμα της διοίκηση μας με πρόεδρο τον κ Καριπογλου Αριστείδη προσπαθεί να αναδείξει το σωματείο μας σε πηγή αθλητισμού περνει σάρκα και οστά.
 

Ελπίζουμε να έρθουν και άλλοι άνθρωποι δίπλα μας όπως η κα Πεταλά Χριστίνα και να δημιουργήσουμε και άλλα τμήματα αθλητικά.

Ανακοίνωση του προέδρου,
Καρίπογλου Αριστείδη»

 

Σχετικά Άρθρα