Δημήτρης Σιώπης: ''πρόεδρος της καρδιάς μου ο Νίκος Νικολικάκος''

18/08/2017 17:17321
Ετικέτες: Εθνικό ΠειραιώςΝίκος ΝικολινάκοςΔημήτρης Σιώπης
tatoo

Ο Δημήτρης Σιώπης χαιρέτησε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook τους ανθρώπους του Εθνικού που αγωνίστηκε για μια 12ετία .
Ο Δημήτρης Σιώπης την αγωνιστική χρονιά 2017-2018 θα αγωνιστεί στην ομάδα της Δραπετσώνας.
Η ανακοίνωση του αθλητή:

Ολοκληρώνοντας  τον κύκλο μου στον Εθνικό Πειραιώς μετά από μία δωδεκαετή, συνεχόμενη και καθόλα επιτυχημένη παρουσία νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλη την οικογένειά του Εθνικού που με αγκάλιασε όλα αυτά τα χρόνια. 
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο "της καρδιάς μας" Νίκο Νικολινάκο που είναι ο πυλώνας αυτής της ομάδας καθώς και τις προηγούμενες διοικήσεις των Καββαδά Σπ. και Θεοδωράτου Σπ. που με την παρουσία τους κάνανε το έργο των αθλητών ευκολότερο. 
Ένα ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στον υπέροχο κόσμο του Εθνικού που στηρίζει και δυναμώνει την ομάδα εντός και εκτός γηπέδων. Ιδιαίτερη αναφορά όμως θέλω να κάνω στους συμπαίκτες και φίλους που έκανα εντός γηπέδων και είμαι περήφανος γι' αυτούς. 
            Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της προηγούμενης σεζόν με την οποία καταφέραμε με πολύ δουλειά, στερήσεις και υπερβάσεις να ανεβάσουμε τον Εθνικό στα μεγάλα σαλόνια της Volleyleague και να θυμίσω σε παλιούς και νέους συμπαίκτες, νεότερους και γηραιότερους πως κάθε αθλητής της ομάδας αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την επίτευξη των στόχων.


Σχετικά Άρθρα