Να ανασταλούν όλοι οι αγώνες αν είναι προς το συμφέρον της δημόσιας υγείας!

10/03/2020 15:24852Απόψεις
Ετικέτες:
tatoo

* στην φωτογραφία αγώνας που έγινε στην Θεσσαλονίκη ενώ υπήρχε η απαγόρευση! 

 

Το μέτρο που πήρε πρόσφατα η Ελληνική Κυβέρνηση για να πραγματοποιούνται οι αγώνες χωρίς φιλάθλους δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί στην ουσία.
Δεν είναι μόνο οι αγώνες που έχουν κάποια προβολή αλλά και εκατοντάδες αγώνες σε όλες τις κατηγορίες που συμμετέχουν μικρά παιδιά!
Η Κυβέρνηση ανέβαλε τους σχολικούς αγώνες αλλά όχι τους εκατοντάδες αναπτυξιακούς αγώνες όλων των αθλημάτων.
Υπάρχει φυσικά η ατομική ευθύνη αλλά υπάρχει και η Κρατική ευθύνη και η ομοσπονδιακή ευθύνη και η Ενωσιακή ευθύνη.
Δεν μπορεί μάλιστα να κρύβονται οι ομοσπονδίες και οι ενώσεις πίσω από τις αποφάσεις της Κυβέρνησης που είναι άσχετοι με τα δεδομένα που ισχύουν.
Είναι αδύνατον οι παράγοντες των ομάδων αλλά και ο Ά διαιτητής να παίρνουν τον ρόλο του χωροφύλακα για να υλοποιηθεί το μέτρο.
Πρέπει επιτέλους όλοι να αντιληφθούν ότι η δημόσια υγεία είναι πάνω απ όλα και τα πρωταθλήματα μπορούν να παραταθούν για 15 μέρες, δεν χάθηκε και ο κόσμος.
Τι θα συμβεί αν βρεθεί ένα κρούσμα σε αθλητή που έχει συμμετέχει σε ένα αγώνα χωρίς θεατές.
Τότε θα μιλάμε για μια αμέλεια που δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει.

Δεν μπορεί να κλείνουν σχολεία σε διάφορες περιοχές και την ίδια στιγμή τα παιδιά που πηγαίνουν σε αυτά να συμμετέχουν σε αγώνες.

Τώρα χρειάζεται Γενναίες αποφάσεις αλλά για να παρθούν Γενναίες αποφάσεις απαιτούνται Γενναίοι άνθρωποι που δεν κρύβονται πίσω από κρατικές αποφάσεις που πήραν άνθρωποι εντελώς άσχετοι με την καθημερινότητα ενός σωματείου.

Στάθης Νικολούζος 

η Φωτογραφία από την ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ


Σχετικά Άρθρα