Μυγδονιακός: Ανατροπή πρόκρισης κόντρα στο Ρύσιο

05/04/2017 23:57457Τοπικά Γυναικών
Ετικέτες: ΜυγδονιακόςΑναγέννηση Νέου Ρυσίουεπεσθ
be a maverick

Σπουδαία ανατροπή για τον Μυγδονιακό όπου στον τέταρτο ημιτελικό της σειράς των πλει οφ, Β' εθνικής ΕΠΕΣΘ, επικράτησε με  σκορ 3—2 (20-25, 18-25, 25-21,25-11, 15-8),έκανε το 3-1 στις νίκες και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος που εκεί θα συναντήσει τον ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας ήταν δραματικός, θα μπορούσε να ήταν αγώνας υψηλότερης κατηγορίας, αφου είχε πάθος, αγωνιστικότητα, ωραίες φάσεις, καλές επιθέσεις και εντυπωσιακές  άμυνες. Την διαφορά όμως την έκαναν τα δύσκολα σερβίς των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Μυγδονιακού αφού έσπασε το πλεονέκτημα έδρας που είχε το Ρύσιο, μάλλον κατέβηκε στον αγώνα με την ψυχολογία του φαβορί και λίγο έλειψε να το πληρώσει.

Τα κορίτσια του Ρυσίου στα πρώτα δυο σετ, έπαιξαν πάρα πολύ καλά, έκαναν την έκπληξη και προηγήθηκαν με 0-2 σετ. Να σημειώσουμε εδώ ότι η έμπειρη και πολύ καλή αθλήτρια του Ρυσίου Ριζοπούλου Ίνκα, επανήλθε από τον τραυματισμό της και αγωνίστηκε στα τρία τελευταία και συνάμα χαμένα σετ για το Ρύσιο.

 Στη συνέχεια τα κορίτσια του Μυγδονιακού ανέβασαν την απόδοση τους, και με περισσότερο πάθος, αγωνιστικότητα και τρομερή θέληση, έκαναν την ανατροπή και κέρδισαν τα επόμενα τρία σετ και μαζί τον αγώνα.

Όλες οι αθλήτριες του Μυγδονιακού έπαιξαν πάρα πολύ καλά αλλα την διαφορά όμως την έκαναν τα δύσκολα σερβίς της Καραγιάννη Θέης στο τρίτο σετ και της Χατζίκου Βίκυς στο τέταρτο σετ.

 

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Μποσταντζόγλου Ελένη, Τσιτσιπλάμη Ελένη, Καραντάκη Δήμητρα, Βεργή Γωγώ, Χατζίκου Βίκυ, Καραγιάννη Θέη, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Λάκη Μαρία (λ), Λάκη Ειρήνη, Ρωφαλίκου Στέλλα, Kαραγιαννίδου Λαμπρινή, Φούρα Ξανθή, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Κυρμανίδου Μαρία.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ: (Μητρούδης Βασίλειος) Φουτσιτσάκη Δώρα, Τσιακλάγκανου Μάγδα, Κομνίνο Σιμόνα, Σάγκοβιτς Δήμητρα, Γιαννετάκη Ηλιάνα, Καραγιαννοπούλου Τζίνα, Ριζοπούλου Ινκα (C), Γαύρου Φωτεινή (L), Χαβιάρη Δ. (L), Τσόγκα Στυλιανή, Πετσάλη Μαλ., Αράπη Σ., Ράμα Α.

 

 


Σχετικά Άρθρα